schommelwiegje, schommelwieg, babywieg, babywiegjes, babyrace

Dit schommelwiegje is perfect als familiewieg

schommelwiegje, schommelwieg, babywieg, babywiegjes, babyrace

Na een aantal maanden zwanger te zijn is een van de leukste momenten aangekomen: meubels voor het babykamertje shoppen. Veel ouders maken een bewuste keuze of ze bepaalde meubeltjes nieuw of tweedehands kopen. Toch komt het veel voor dat meubels van een eerder kind of van de familie worden hergebruikt. De ‘familiewieg’ blijkt nog altijd een grote traditie in veel families. Uit het continu onderzoek vanuit de WIJ Monitor van WIJ Special Media blijkt dan ook dat (40%) een wiegje koopt.

Waarom heel veel mama’s en papa’s in 2020 kiezen voor een schommelwiegje van BabyRace

Het gemiddelde aankoopmoment ligt bij de 21ste week van de zwangerschap, waarbij de grootste pieken zichtbaar zijn rond de 20, 25 en 30 weken zwangerschap. Ruim de helft van de stellen kiest bij het kopen van een ledikant en/of wieg voor een nieuw bedje. Uit onderzoek vanuit WIJ worden de meeste nieuwe bedjes en wiegjes in een winkel gekocht, maar stijgt de aankopen van babybedjes & babywiegjes online.

BabyRace focust zich met haar online shop specifiek op de online markt. “De keuze uit design wiegjes en een schommelwiegje in het luxe segment is online nog erg bereikbaar. Online winkelen is dé nieuwe shopervaring waar ik in investeer”, zegt eigenaresse Sarah Watts. De schommelwiegjes van BabyRace zijn uniek en multifuncitioneel.  BabyRace is een jong merk dat zich focust op de juiste doelgroep ( jonge ouders 25+ / 33 ) door de juiste content strategie op social media te hanteren. Hierdoor zijn de babywiegjes in 2020 een ware hit geworden.

Wat is het voordeel van een schommelwieg?

Een goede wieg bekleed met bedlinnen is niet goedkoop. Je wilt geen problemen met een wiebelige goedkope wieg en wil de wieg ook het liefst de 6 maanden lang gebruiken. Sommige ouders slaan deze stap over, omdat het teveel geld kost. Maar ben je bereid te investeren om vooral in de beginnende periode van je baby extra zorg en comfort te bieden? Je baby veel beter te laten slapen? Dan is de aanschaffing van een mooie babywieg een must!

Wij van BabyRace vinden een schommelwiegje een echte must-have die niet mag ontbreken in je babyuitzet. De babywiegjes van BabyRace zijn speciaal  gemaakt om je baby gemakkelijker in slaap te laten vallen. Van oudsher tot nu doen we het nog vaak: baby’s met moeite om in slaap te vallen wiegen in onze armen. Die tijd is voorbij door de babywiegjes die kunnen schommelen. Ideaal voor jou en de baby.

Een uniek design met hemeltje en bekleding inclusief. Klinkt als de perfecte familiewieg toch?

I love you to the moon and back – schommelwiegje voor je baby

Wij van BabyRace hebben veel op de planning staan! Uiteraard blijven wij nr.1 in Nederland & België met de unieke schommelwiegjes van BabyRace. Maar er komt meer! Er komen namelijk veel leuke samenwerkingen aan en ook meer nieuwe producten. Heb je onze leuke babyschommel van macramé al gespot in de webshop? En onze té leuke babymobieltjes? De nieuwe producten worden snel geintroduceerd. To be continued…

[yikes-mailchimp form=”1″ description=”1″]
Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.