babyrace fsc-gecertificeerd

BabyRace FSC-Gecertificeerd ®

babyrace fsc-gecertificeerd

Wist je dat de collectie babywiegjes van BabyRace FSC-Gecertificeerd® is?

BabyRace heeft een keurmerklicentie van FSC Nederland. Dit is hét keurmerk voor verantwoord bosbeheer. De co-sleepers, wiegjes en baby bouncer  van BabyRace zijn producten die uit duurzaam beheerde bossen komen. De babywiegjes van BabyRace zijn FSC-Gecertificeerd. Dit laat niet alleen zien dat BabyRace een bewuste keuze maakt, maar geeft ook consumenten de kans om een bewuste keuze te maken in hun aankopen. Zo helpen we samen bossen te behouden.

 

BabyRace – “Wij maken bewust de keuze om onze klantenkring mee te nemen in ons meubeldesign proces en het textiel proces. Nieuwe ouders willen graag een babybedje uit 100% natuurlijke materialen en deze bieden wij. Eerlijke communicatie over onze FSC-Gecertificeerde producten geeft de consument de kans om een bewuste aankoop keuze te maken.”

 

BabyRace – “Unieke wiegjes en co-sleepers met liefde ontworpen van duurzaam hout meubeldesign”

 

Vraag naar onze FSC-Gecertificeerd product collectie. Meer informatie over het Forest Stewardship Council® (FSC)?
www.fsc.nl

Houten gecertificeerde co sleeper babybedjes met ronde vormen vind je bij Baby Boutique BabyRace

co-sleeper ledikant naturel met baby, ovaal ledikantje, ovaal babybed, 4-1 ledikant, 4-1 babybed, wiegje, ledikant dat wiegt

FSC-Gecertificeerd | Houten babybedjes

Bij Baby Boutique BabyRace kies je een duurzame co sleeper of wieg met matras naar keuze. We bieden onze wiegjes inclusief matras en hemelstang. Onze co-sleeper ledikanten bieden we inclusief matras, hemelstang, wieltjes en bevestigingsonderdeel voor ouderlijk bed.

Sweet Dreams Baby!

Houten co-sleeper ledikant
Witte co-sleeper ledikant
Zwarte co-sleeper ledikant

over babyrace baby boutique

Bezoek de baby boutique van BabyRace

Uiteraard blijven wij nr.1 in Nederland & België met de unieke schommelwiegjes, co-sleepers & gehaakte mozesmandjes van BabyRace. Kom onze co-sleeper ledikant en co-sleeper wieg live beleven. Wij zijn open op maandag, dinsdag, donderdag & zaterdag van 10:00-17:00. Kom snel eens gezellig langs!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.