co-sleeper ledikant naturel met baby, ovaal ledikantje, ovaal babybed, 4-1 ledikant, 4-1 babybed, wiegje, ledikant dat wiegt

Ledikantje dat wiegt

co-sleeper ledikant naturel met baby, ovaal ledikantje, ovaal babybed, 4-1 ledikant, 4-1 babybed, wiegje, ledikant dat wiegt

Ledikantje dat wiegt | Een musthave voor jouw baby?

Na het grote succes van de co-sleeper ledikant van BabyRace willen we in deze blog inhoudelijk ingaan wat het wiegen nu zo bijzonder maakt.  Het bekende design met ronde vormen, het schommelend babybedje van natuurlijk hout, waar je baby veilig vertrouwd en comfortabel kan slapen bieden alleen wij aan in de Benelux babybranche. 

Bij Baby Boutique BabyRace bieden we multifunctionele ledikanten van hoge kwaliteit!

co-sleeper ledikant wit met vlechtbumper

Wieg én ledikant in één

Waarom is de co-sleeper ledikant van BabyRace zo uniek?
Het babybedje is ontwikkeld met de hoogste kwaliteit en voldoet aan de Europese normen. Het ledikant bevat een veilig houten schommelmechanisme in de ledikant verwerkt waarbij je je kleintje zachtjes handmatig in slaap wiegt. Dit is uniek in de babybranche van de Benelux. Op dit moment zien we ook hangwiegjes met een electrisch wiegsysteem die de aanpak van het bewegend in slaap laten vallen aanraadt. Er is dus een trend upcoming in de doorbraak van je baby comfortabel laten inslapen. De co-sleepers & wiegjes van BabyRace zijn speciaal gecreëerd om je baby gemakkelijker in slaap te wiegen.

Is het schommel systeem ook vergrendelbaar?
Jazeker! Alle BabyRace wiegjes en ledikanten met schommelmechanisme zijn veilig geproduceerd en getest. Het schommelmechanisme is vergrendelbaar door 2 meegeleverde stoppers in de binnenkant van het schommelmechanisme vast te draaien naar de buitenkant. Zo kun je het babybedje veilig gebruiken als ledikant, co-sleeper naast het ouderlijk bed of later als peuterbed of box.

cosleeper aan bed, cosleeper ledikant, co sleeper aan ouderlijk bed, houten cosleeper, hoge cosleeper voor boxspring, witte cosleeper babyrace
schommelmechanisme stoppen wieg

Ledikantje dat wiegt bestellen?

De co-sleeper ledikant van BabyRace is een echte aanrader als je een eerste babybedje zoekt die je lang kunt doorgebruiken en multifuncti0neel kan inzetten. Je kunt de co-sleeper ledikant namelijk gebruiken als verschillende bedjes. Je kunt het gebruiken als co-sleeper, ledikant, schommelwieg, box en peuterbedje in één. Het peuterbedje is te gebruiken tot 3 jaar. Je kunt er dus lang mee doen en het is erg praktisch. Je kunt het bedje gemakkelijk transformeren en helemaal stylen naar hoe jij het wilt. Dé perfecte baby musthave voor de baby uitzet.

Makkelijk in slaap wiegen
Het ledikantje is speciaal gecreëerd om je baby makkelijk in slaap te wiegen. Door het schommelmechanisme hoef je niet de hele tijd je kindje in je armen te nemen, maar kan je je kleintje handmatig wiegen terwijl de baby in het babybedje ligt. Jouw aanwezigheid en de bewegingen geeft een veilig geborgen gevoel voor de baby om zich sneller in diepe slaap te begeven.

Bekijk de video van het ledikantje dat wiegt hieronder

over babyrace baby boutique

Bezoek de baby boutique van BabyRace

Uiteraard blijven wij nr.1 in Nederland & België met de unieke schommelwiegjes, co-sleepers & gehaakte mozesmandjes van BabyRace. Kom onze wiegjes met unieke schommelmechanisme beleven. Wij zijn open op maandag, dinsdag, donderdag & zaterdag van 10:00-17:00. Kom snel eens gezellig langs!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.