vlecht bumper babyrace, bed omrander, box omrander, box vlecht, peuterbed vlecht omrander, ledikant omrander, ledikant verkleiner, stootrand vlecht

Vlechtbumpers

boxaankleding vlecht velvet nude

Trending in babyland: vlechtbumpers

Onze handgemaakt vlechtbumpers zijn een echte musthave in een ronde box, ledikant, co-sleeper ledikant en wieg. De vlechtbumpers zien er niet alleen mooi uit, maar ze zijn ook nog eens erg praktisch. De bedomrander is ideaal voor kindjes die met het hoofdje tegen de spijlen duwen of kindjes die met hun armpjes en beentjes door de spijlen heen slapen. Dit brengt onrust en de meeste kindjes worden hier vaak van wakker. De bed bumper baby is een beschermer en zorgt als stootrand en ledikant verkleiner voor nachtrust voor newborn baby’s.

ovaal wiegje met vlechtbumper en hemel
ovaal wiegje babyrace met vlecht cappuccino en hemeltje natural earth met gold sparkles, babywieg, babywiegje, wiegje met hemeltje, wiegje met omrander, wiegje bekleden, wiegbekleding, vlecht omrander, babywieg, wiegje met hemeltje, baby wieg in ovale vorm, ovaal babybedje, ovale wieg, baby mobiel

Bed bumper veilig?

We delen graag adviezen zodat je de vlechtbumpers op een veilige manier kunt gebruiken. Verwijder de bumper als de baby zelfstandig kan zitten. Zorg ervoor dat het babybed bumper strak tegen de spijlen gespannen vastzit. De koortjes moeten altijd uit het zicht van de baby zijn gestrikt/verstopt. Zorg ervoor dat de baby in een strak opgemaakt babybedje ligt, zodat het niet direct met het gezichtje tegen de bedbumper aan ligt. Zet de vlechtbumper vast met de koortjes aan de buitenkant op een veilige manier dat de baby er niet bij kan. Tip: gebruik een slaapzakje bij het slapen gaan, zodat het bewegen tijdens het dutje verminderd. Houdt altijd zicht bij het slapen van je newborn baby.

bedbumper vlechten babyrace
vlechtbumpers antraciet grijs, cappuccino, naturel
co-sleeper met matras BabyRace, co sleeper ledikant met vlecht omrander, boxvlecht, wiegje, ovaal ledikant
co-sleeper ledikant wit met vlechtbumper

Vlechtbumper

We bieden de vlechtbumpers in verschillende maten en kleuren. Ook kun je een vlechtbumper op maat laten maken door een offerte bij ons op te vragen. We hebben vlechtbumpers voor de ronde boxen, de co-sleeper ledikant, het ovaal ledikantje , peuterbedjes en voor de wiegjes. De buiten stoffen van de omranders zijn gemaakt van katoen of velvet katoen.

Box aankleding vlechten

Naast de enkele vlechtbumpers, hebben we ook de dubbele vlechtbumper. De vlecht bumper is geschikt voor een baby box rondo mits het veilig en strak tegen de wanden/spijlen kan worden geplaatst. Wij bieden de dubbele vlechtbumper in de kleur Velvet Nude. Deze vult de gehele box op.

Rondo box zwart met box aankleding, ronde box aangekleed, vlecht bed bumper, bopita, box aankleding, aangeklede box met vlechtrand
bedbumper vlechten babyrace, box aankleding, ronde box aankleding, bopita, vlecht bedbumper
over babyrace baby boutique

Bezoek de baby boutique van BabyRace

Uiteraard blijven wij nr.1 in Nederland & België met de unieke schommelwiegjes, co-sleepers & gehaakte mozesmandjes van BabyRace. Kom onze co-sleeper ledikant en co-sleeper wieg live beleven. Wij zijn open op maandag, dinsdag, donderdag & zaterdag van 10:00-17:00. Kom snel eens gezellig langs!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.