Wiegjes met hemeltje

/
Wiegjes met hemeltje

Wiegjes met hemeltje zorgen voor een goede nachtrust

Ben je op zoek naar een wiegje met hemeltje of alleen een leuk passend hemeltje? Het valt uiteraard niet mee wat er tijdens het baby shoppen allemaal op je afkomt. Uit het groeiende aanbod is het belangrijk gericht te zoeken.Wij van BabyRace adviseren je graag om een goede keuze te maken waar jij en je baby lang van kunt genieten!

Wat is de voornamelijkste reden waarom veel vrouwen kiezen voor wiegjes met een hemeltje?

Het hemeltje zorgt ervoor dat een baby zich nog veiliger en geborgen voelt in zijn eigen ‘nest’. Door de gesloten ruimte om het nestje heen heeft de baby minder last van wat er om zich heen te zien is. De baby kan zich volledig gaan focussen op de reis naar dromenland. Het hemeltje of een klamboe, zorgt er ook voor dat er geen vliegen of andere insecten in de slaapruimte van de baby kunnen komen. Het is dus niet alleen prachtig om te zien, maar heeft ook echte een functionele toegevoegde waarde.

wieg met hemeltje, bedhemel, wieg met hemeltje, hemeltje kant - kant hemeltje

Babykamer inspiratie op instagram | Volg ons via @babyrace.official

Hemeltje los bestellen

Kun je de hemeltjes van BabyRace ook los bestellen?

Dit is een van de meestverkomende vragen die we krijgen. Wat als je nu al een wiegje hebt besteld, maar nog geen hemeltje. Geen probleem!
Wij bieden de mooie hemeltjes van BabyRace nu ook apart aan in onze webshop. Yay! Shop nu je favoriete hemeltje via de onderstaande knop!

Download gratis de ultieme babykamer checklist!

Wat heb je allemaal nodig om een babykamer in te richten? Bereid jezelf handig voor met deze makkelijke checklist. Doe inspiratie op, vink alle nodige spullen af en wordt 100% zeker dat je alles in huis hebt!

Welk hemeltje past bij jouw wieg aan bed?

Wij van BabyRace adviseren om de babykamer te stylen door een neutrale basis aan te houden. Een leuke botanische of jungle print op de muur is super hip, maar maak het niet te bont! Zorg dat de basis rustig oogt.  Vervolgens style je de babykamer met trendy, opvallende accessoires. De babykamer is natuurlijk niet af zonder een wiegje met hemeltje. Wiegjes met hemeltjes zijn tijdloos en geven de babykamer een warme uitstraling. Als je de keuze kunt maken tussen welk type babywiegje, dan rest alleen nog de keuze voor het type hemeltje.

Wieg hemeltje | BabyRace

  • Hemeltje van tule en kant
  • Hemeltje gebroken wit
  • Hemeltje in aardetint met gouden stipjes

De hemeltjes zijn alle perfect voor een wieg aan bed of in de babykamer. Alle hemeltjes zijn met nauwe precisie afgewerkt. De hemeltjes van tule en kant & gebroken wit zijn klassieke hemeltjes, die van elke wieg een droomwieg maken in de moderne babykamer. Het hemeltje in aardetint met gouden stipjes is een iets stoerder model en staat ook heel erg mooi in gender-neutrale en speelse babykamers.

Verliefd geworden op de wiegjes met hemeltje van BabyRace? Zoek niet verder!

Wij nemen de tijd om onze klanten goede service te bieden. De klantenservice van BabyRace weet maar al te goed dat het niet zomaar een babybedje is, die je aanschaft. Het is een hele beleving! Het begint natuurlijk al bij het inrichten van de babykamer. Je zult het zien, telkens wanneer je de kamer binnenloopt zal je dromen over jouw aankomend wondertje.  Wij kennen dat gevoel natuurlijk en willen we je als ouder helemaal klaarmaken voor deze ervaring. Dat doen we door je van genoeg informatie te voorzien op deze site. Het exclusieve wiegje van BabyRace wordt naast onze website, ook aangeboden op Bol.com. Ook de klantenservice van Bol kan u uitgebreid helpen met eventuele vragen, mocht je dat willen.

 

Onze visie

Investeren in dromen en dé babybeleving.
Vanuit deze visie is BabyRace begonnen. De beleving van een kind start als baby. Wij besteden daarom alle aandacht aan de beleving van een baby . Uiteraard begint dat al bij het slapen gaan; fantasierijke dromen en een goede rust zullen je baby aangenaam laten slapen. Niets is zo fijn is als dat je baby goed doorslaapt en jij als mama of papa tegelijkertijd ook rust kan nemen. De rust die je nodig hebt als nieuwe ouder is zeer belangrijk. Dat weten wij als geen ander. Het is ook niet vanzelfsprekend dat je kleine wondertje zomaar in slaap valt. Comfort en geborgenheid spelen hierin een grote rol. Als je baby zich veilig voelt in zijn bekende “nest” zal hij of zij rustig zijn en prettig kunnen (door)slapen. Door de vormgeving van een ‘nestje’ voelt het babywiegje al snel vertrouwd en veilig aan. Er zit een veilig schommelmechanisme in de schommelwieg verwerkt, die je kleintje zachtjes in slaap zal brengen. Door de unieke wiegfunctie kan je je baby tot 12 maanden lang heerlijk laten dromen in de wiegjes met hemeltje van BabyRace.

In elke babykamer hoort een wieg met hemeltje

Iedere babykamer heeft een pronkstuk nodig. Een unieke wieg met hemeltje in de babykamer laat een spetterende indruk achter. Bij de exclusieve babywiegjes van BabyRace kun je kiezen uit een uniek design! Kies je voor de rechthoekige co-sleeper wieg of voor het ovaal wiegje? Wij garanderen: de complimentjes vliegen je om de oren!

De voordelen van de babywiegjes

Los te bestellen
De hemeltjes van BabyRace zijn ook los te bestellen!

Goede service & garantie
Onze klanten zijn koning. Mocht er onverwacht iets ontbreken of tegenvallen, helpen wij graag

Uniek design
De vormgeving van onze wiegjes zijn uniek door de vorm van een ‘nestje’ in rechthoek of ovale vorm

Wist je dat onze co-sleeper wieg de hoogste stand heeft van alle co-sleepers in Nederland & België? Perfect voor boxspring bedden!

Inspiratie links

Welk type baby wiegje is de beste keuze?

Op zoek naar een unieke co-sleeper wieg?

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn baby veilig slaapt?

Ik ben op zoek naar babykamer inspiratie

Ik wil graag mijn wiegje thuis bezorgt hebben

Hoe kan ik het babywiegje in elkaar monteren?

Reviews

“Staat zo schattig” – Malou van H. uit St. Oedenrode

“Licht van gewicht en ziet er in het echt heel mooi uit” – Yvette S. uit Utrecht

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.