De populairste babywieg van dit moment
/
/
De populairste babywieg van dit moment
babywiegje babyrace - co sleeper hout - babywieg aan bed - babywieg naast bed - inspiratie babykamer - wiegje van BabyRace - schommelwieg - schommelwiegje

De populairste babywieg van dit moment

Een multifunctionele babywieg die je naast je bed kan plaatsen als co-sleeper? Een wieg die je ook echt kunt wiegen, als je baby dat extra zetje nodig heeft in de nacht? Een wiegje waar je baby lang plezier van heeft? Een wieg met hemeltje en bekleding die er niet alleen prachtig uitziet op plaatjes, maar juist in het echt? Een wiegje die handig verplaatsbaar en in elkaar te zetten is?
Bewonder de schommelwieg van BabyRace. Kies tussen de co-sleeper wieg & het ovaal wiegje. Verkrijgbaar online in wit of naturel.

ovaal wiegje babyrace / wieg met hemeltje - babywiegjes - wieg baby - baby schommelwieg

Verliefd geworden op de babywieg van BabyRace? Zoek niet verder!

Wij nemen de tijd om onze klanten goede service te bieden. De klantenservice van BabyRace weet maar al te goed dat het niet zomaar een babywieg is die je aanschaft. Het is een hele beleving! De beleving van een baby krijgen start o.a. al bij het inrichten van de babykamer. Dromen over de baby elke keer weer als je het babykamertje weer binnenkomt. Wij kennen dat gevoel natuurlijk en willen voor jullie als nieuwe ouders, deze droom ervaring delen door middel van onze prachtige babywiegjes te introduceren.

wiegjes met hemeltje, wieg hemeltje

Babywieg met hemeltje

De combinatie babywieg met hemeltje die je er inclusief bij krijgt en de keuze uit verschillende stoffen hemeltjes maakt dat de babywieg toegankelijk is voor heel veel soorten babykamer stijlen. Ook de leuke handgemaakte baby mobieltjes en hoeslakentjes zijn elementen die de babywieg veranderd in een volledig door de klant gecustomized product.

Baby musthaves in de online snoepwinkel van BabyRace

Een geheel gecustomized babywiegje aan bed of in de babykamer als eyecatcher is een geheel nieuw concept in Nederland & België. Deze droom beleving & het snoepjes winkel idee maakt dat BabyRace een van de uniekste baby musthaves online webwinkels is van dit moment.


“De grootste reden van het succes van de BabyRace babywieg is omdat wij de eerste zijn in NL & BE met dit leuke concept.” – Sarah Watts eigenaresse Baby-Race.nl

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.