ovaal wiegje babyrace, houten wiegje, schommelwiegje, familiewieg, wiegje met hemeltje, tweelingwiegje

Is een wieg nodig?

ovaal wiegje babyrace, houten wiegje, schommelwiegje, familiewieg, wiegje met hemeltje, tweelingwiegje

Is een wieg nodig?

Een wieg is heel praktisch om in huis te hebben. Een wiegje geeft je kindje een comfortabel gevoel en je kindje zal heerlijk in slaap vallen. Het is niet vanzelfsprekend dat je kleintje makkelijk in slaap valt, daarmee kunnen de wiegjes van BabyRace wel heel erg helpen. Door het schommelmechanisme in het wiegje zijn onze wiegjes erg uniek en heel comfortabel. Ook hebben onze wiegjes de vormgeving van een ‘nestje’, daardoor voelen onze wiegjes al snel vertrouwd en veilig aan voor je kindje. Compacte maat en licht van gewicht. Ideaal voor in de woonkamer of in de babykamer te gebruiken.

Wieg je baby veilig in slaap met de wiegjes van BabyRace!

wiegje met vlechtbumper, babywieg babyrace

Baby in slaap wiegen

Je baby heeft een natuurlijk instinct dat hem vertelt dat hij altijd in de buurt van een volwassene moet zijn die hem veiligheid, geruststelling en melk kan geven. Daarom werkt een wieg dat kan bewegen voor veel baby’s zo goed. De schommelende bewegingen bootsen die van een volwassene na en laten de baby onbewust weten dat hij veilig is in zijn coconnetje. Een baby wiegen zal je baby rustig in slaap brengen, vandaar dat wij kiezen voor schommelwiegjes met een veilig schommelmechanisme. Door de unieke wiegfunctie kan je je baby heerlijk laten dromen in een babywieg, co-sleeper ledikant of mozes mandje wieg van BabyRace.

BabyRace verkoopt unieke babywiegjes die speciaal gecreëerd zijn om je baby gemakkelijker in slaap te wiegen.

boho hemeltje tule en pompoms

Schommelwiegjes collectie

Het ovale wiegje van BabyRace is een echte aanrader. Er zit namelijk een veilig schommelmechanisme verwerkt in het wiegje. Het wiegje is vergrendelbaar dus kan ook vast staan zonder te schommelen. Dit maakt het makkelijk en veilig om je kindje handmatig in slaap te wiegen wanneer jij even je armen rust biedt. Daarnaast is het door het mooie design ook zeker een pronkstuk in de babykamer. Het wiegje is ook mooi te combineren met de wiegbekleding of met de mooie vlechtnestjes. Hierdoor creëer je een prachtige en elegante babykamer. Bekijk ook de andere schommelwiegjes speciaal voor newborns in de collectie zoals de gehaakte mozesmand wiegjes.

Ovaal wiegje en ledikant in één

Het ovaal ledikantje van BabyRace is niet alleen praktisch, maar ook nog eens erg uniek. Je kunt het bedje gebruiken als wiegje naast je bed in de slaapkamer, hierdoor is je baby veilig en comfortabel dichtbij jullie. Rooming-in is vooral de eerst paar maanden heel fijn. Dan heeft je baby namelijk intensieve zorg nodig in de nacht. Je kunt het babybedje natuurlijk ook in de babykamer gebruiken. Je kunt het dan als ledikantje prachtig stylen in de babykamer. Hierdoor creëer je een elegant en uniek effect in de babykamer. Door de ovale vorm is het een uniek bedje en zal het een echte eye catcher worden.  Ook is het bedje in 2 hoogtes te verstellen, hierdoor kun je de bodem gemakkelijk naar onder of boven verstellen. Het ledikant is te gebruiken tot 3 jaar. Een uniek en duurzaam design en is het pronkstuk in de slaapkamer of babykamer. Het ovaal ledikantje is verkrijgbaar in de kleuren wit, naturel, naturel-wit en zwart.

ovaal ledikantje wit

Co-sleeper en wiegje in één

Als je baby zich veilig voelt in zijn of haar bekende “nest” zal hij rustig zijn en fijn kunnen (door)slapen. Het wiegje is te gebruiken als wieg of als co-sleeper. Co-sleeping speelt een grote rol voor een newborn om zich veilig te voelen naast mama. De bedbodem van de co-sleeper wieg is te verstellen in de gewenste hoogte. De co-sleeper wieg kan precies aan elke bedhoogte van alle type bedden veilig worden vastgezet. Ideaal voor hoge boxsprings. De fijnste functie is dat je vanuit je bed het veiligheids rekje omlaag en omhoog makkelijk kan verstellen. Het duurzame design en de aankleding naar keuze zorgt dat deze co-sleeper wieg in iedere (baby) kamer past. Je kunt de aanschuifwieg stylen zoals je wil en dit wiegje zal het pronkstuk van de babykamer of de slsaapkamer van de ouders worden!

co-sleeper wieg naturel
over babyrace baby boutique

Bezoek de baby boutique van BabyRace

Uiteraard blijven wij nr.1 in Nederland & België met de unieke schommelwiegjes, co-sleepers & gehaakte mozesmandjes van BabyRace. Kom onze co-sleeper ledikant en co-sleeper wieg live beleven. Wij zijn open op maandag, dinsdag, donderdag & zaterdag van 10:00-17:00. Kom snel eens gezellig langs!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.