co sleeper hout

Co sleeper hout – 100% natuurlijk

co sleeper hout

3 voordelen van een co sleeper hout

  1. Een co sleeper hout is een tijdloos ontwerp dat in iedere moderne slaapkamer van de ouders perfect tot zijn recht komt. De co-sleepers van BabyRace zijn gemaakt van 100% natuurlijk beukenhout, dus geen vernis, geen lak. Wij houden van puur natuur. Als ouder wilt u alleen het beste voor je kleintje – dan is het het beste om je baby vanaf het begin in een veilige en groeiende babybedje van hout te laten slapen.
  2. Een duurzame keuze. Als je gaat voor de co sleeper hout kun je er zeker van zijn dat deze onverslijtbaar is (mits bij goed onderhout natuurlijk). Een co sleeper is een goede keuze voor naast het ouderlijk bed als je baby net is geboren. De meeste ouders geven de voorkeur aan co-sleeping in een tijdsbestek van 0-6 maanden. Daarna kan je de aanschuifwieg transformeren in een wiegje (met de voorzijde terug gemonteerd) tot 1 jaar te gebruiken. Daarna door te gebruiken bij de volgende kids in de toekomst of lenen als familiewieg.
  3. Het materiaal hout maakt een warme uitstraling aan je interieur of je het aanschuifwiegje nu gebruikt als co-sleeper of als wiegje. Het fijne aan een houten co sleeper is dat je het geheel gemakkelijk kunt stijlen met dekentje, lakentje, hoeslakentje. Gebruik aardse tinten voor een mooi natuurlijk en rustig geheel. Het beddengoed wat BabyRace uitkiest voor de co-sleepers is een mooi genderneutraal en natuurlijk kleurenpallet voor wiegbekleding. Als je van zachte natuurlijke en aardse kleuren houdt zit je helemaal goed om je eigen beddengoed samen met de co sleeper hout te combineren.
Co-sleeper ledikant zonder bekleding, babybedje, wiegje
ledikant, peuterbedje, box BabyRace
Co-sleeper ledikant als peuterbedje

Op zoek naar een houten co sleeper met matras ?

Bij BabyRace kies je een geschikte co sleeper wieg of ledikant met matras naar keuze. Wij bieden twee opties in matrassen om klanten zelf de keuze te geven. Kies de beste keuze voor je baby’s slaapjes met de focus op ondersteuning, ventilatie en hygiëne. Standaard matrassen en premium matrassen. Standaard co sleeper matrassen zijn gemaakt van polyether schuim en worden met katoenen tijk geleverd. De premium matrassen van HR koudschuim met TENCEL tijk zijn de beste baby matrassen die rust, reinheid en regelmaat stimuleren. De hoge kwaliteit matrassen van de samenwerking tussen BabyRace & Traumeland zijn getest en zijn voorzien van de Europese veiligheidsnormen. Kies je voor een co sleeper met premium babymatras is dat met meerprijs.

Sweet Dreams Baby!

koudschuim matras co sleeper babyrace
naturel houten ledikant babyrace, houten cosleeper, houten babybed

Mooiste co sleeper hout selectie

 

Bekijk ook eens de blog: Wieg of Ledikant.
Hier kan je alle voordelen inzien en een betere keuze maken in welke houten co sleeper het beste geschikt is voor jullie.

over babyrace baby boutique

Houten co sleeper babybedjes met ronde vormen vind je bij BabyRace

Bezoek de baby boutique van BabyRace

Uiteraard blijven wij nr.1 in Nederland & België met de unieke schommelwiegjes, co-sleepers & gehaakte mozesmandjes van BabyRace. Kom onze co-sleeper ledikant en co-sleeper wieg live beleven. Wij zijn open op maandag, dinsdag, donderdag & zaterdag van 10:00-17:00. Kom snel eens gezellig langs!

Bron: Ouders van nu

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.