mozesmand voor tweeling, tweelingwieg, wieg tweeling

Tweelingwieg kopen bij BabyRace

tweelingwieg

Tweelingwieg kopen?

Zwanger van een tweeling en op zoek naar een hip wiegje? Wacht niet meer en contact BabyRace, want wij denken graag met u mee en bieden een fijne korting voor meerlingen!

Een ledikantje is snel genoeg gevonden, maar ben je graag op zoek naar een comfortabel en kleiner babybedje? Ga dan voor een wiegje! Een tweelingwieg kopen is helaas niet zo gemakkelijk, vanwege te weinig aanbod. Wij van BabyRace bieden hippe tweeling wiegen aan voor de ouders die net even wat anders willen en dus voor exclusiviteit kiezen.

Mozesmand wieg als tweelingwieg

De hand gehaakte mozesmand zijn super trending op het moment. Vanwege de compacte vorm (leuk voor op een schommelstandaard) of als draagwieg mee te nemen. De mozesmandjes zijn ideaal als eerste wiegje en kun je letterlijk overal in huis gebruiken om je baby’s dicht bij je te hebben. De mozesmand wiegjes zijn geschikt voor de newborn periode tussen 0-4 maanden 70x40cm. Wij van BabyRace bieden ook nog een grotere wieg variant aan van het mozesmandje in de afmeting 80×40 cm, deze mozesmand kun je tot 6 maanden lang gebruiken. De standaarden kun je dicht bij elkaar koppelen als zijnde tweelingwieg. Ideaal.

 

mozesmand voor tweeling, tweelingwieg, wieg tweeling

 

Exclusieve tweeling wiegen

co-sleeper wieg met vlechtbumper
ovaal wiegje rooming in

Wiegje voor tweeling

Op zoek naar een exclusieve schommelwieg voor de tweeling? Wij bieden co-sleeper wiegjes, ovale wiegjes en aanschuifwiegjes van natuurlijk hout aan in ons assortiment. Bij dubbel verkoop voor tweeling maken wij altijd een mooie prijs. Vraag zeker een offerte aan en maak een keuze van onze mogelijkheden.

Bezoek de showroom van BabyRace

Uiteraard blijven wij nr.1 in Nederland & België met de unieke schommelwiegjes, co-sleepers & gehaakte mozesmandjes van BabyRace. Maar er is nu dus een unieke collectie hangwiegjes bijgekomen! Heb je onze leuke macrame hangwieg al gespot in de showroom? Kom snel eens gezellig langs! Op afspraak te bezoeken.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.