De gehaakte babynestjes van BabyRace zijn een hit

gehaakte babynestjes, wieg mand, mozes mandje wieg, gehaakt baby mandje, gehaakt mozes mandje, baby mozes mandje, babymandjes gehaakt, gehaakte babymandjes, baby wieg mand, baby mozesmandje

Waarom mama’s to be in 2020 kiezen voor een mozes mandje wieg?

Natuurlijk heeft de Mozes mand zijn naam te danken aan de rieten mand waarmee Mozes in veiligheid werd gebracht. Het ontwerp is tot op heden in vele verschillende soorten manden terug te zien. De palmbladeren versie, de mandjes van olifantengras en zelfs met gerycled kunststof. Genoeg hippe modellen om uit te kiezen zou je zeggen. Waar de een goedkoper is, is de ander veel veiliger en duurzamer.  De meeste mama’s vinden een babynestje een prachtige baby accessoire die ze vaak als pronkstuk gebruiken in de huiskamer of babykamer. En wij geven ze groot gelijk!

 In combinatie met de standaard kan je het nestje gebruiken als Mozes mandje én als wieg!

mozes mandje wieg met standaard, gehaakt babymandje, wiegjes, wit wiegje, mozesmandje

Gehaakte babynestjes zijn een hit

In Nederland & België zijn de gehaakte babynestjes nog vrijwel nieuw in de markt. Door de lancering van de gehaakte babymandjes is BabyRace koploper en zijn de mandjes niet aan te slepen. De babynestjes zijn perfect voor de eerste paar maandjes. Je newborn baby kan zo lekker geborgen in het mandje zijn of haar middagslaapjes doen.

Of je het nestje nu in de huiskamer laat staan of mee neemt naar boven. De draagwieg is licht van gewicht en dus makkelijk verplaatsbaar. Het gehaakte mandje staat super leuk op een geschikte wieg standaard. BabyRace verkoopt de babynestjes op dit moment in 3 kleuren. Bruin, gebroken wit en oud roze. Door de vele aanvraag zijn we alweer grondig aan het brainstormen voor nieuwe kleurcombinaties.  Mocht je graag je wens doorgeven, dat kan natuurlijk!

BabyRace focust zich met haar online shop specifiek op de online markt. “De keuze uit design in het luxe baby segment is online nog erg bereikbaar. Online winkelen is dé nieuwe shopervaring waar ik in investeer”, zegt eigenaresse Sarah Watts. De schommelwiegjes van BabyRace zijn uniek en multifunctioneel.  BabyRace is een jong merk dat zich focust op de juiste doelgroep ( jonge ouders 25+ / 33 ) door de juiste content strategie op social media te hanteren. Hierdoor zijn de gehaakte babynestjes in 2020 een ware hit geworden.

Wat is het voordeel van een draagwieg?

Investeren in de beginnende periode van je newborn baby in een mooie draagwieg biedt extra zorg en comfort! De aanschaffing van een mooie babywieg is een must! Wij van BabyRace vinden een schommelwiegje een echte must-have die niet mag ontbreken in je babyuitzet. De babymandjes van BabyRace zijn speciaal  gemaakt voor newborn baby’s. Geborgenheid staat centraal en de gehaakte nestjes zijn makkelijk verplaatsbaar. Ideaal voor jou en de baby. Een uniek design met matrasje inclusief. Klinkt als de perfecte baby musthave, niet waar?

Zo zoet als baby musthaves

Wij van BabyRace willen uitgroeien tot de grootste snoepwinkel in baby musthaves! Heb je onze leuke babyschommel van macramé al gespot in de webshop? En onze té leuke babymobieltjes? De nieuwe producten worden snel geintroduceerd. To be continued…

[yikes-mailchimp form=”1″ description=”1″]
Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.