Veilig slapen in de babykamer

/
/
Veilig slapen in de babykamer
veilig slapen baby in de babykamer - veilig slapen in babywiegje BabyRace

5x tips - veilig slapen in babykamer

Uiteindelijk wil je als ouder natuurlijk dat je baby in zijn of haar eigen babybed in de babykamer gaat slapen. Wij geven je dé 5 belangrijkste tips om veilig slapen te garanderen!

Hoe bereid ik mijn baby voor om in de babykamer te gaan slapen?
Na maandenlang de baby intensief te hebben verzorgd in je eigen slaapkamer is het nu tijd om de baby in zijn eigen kamertje te laten slapen. Wellicht heb je van te voren al wel eens getest door je baby in zijn eigen kamer de middagslaapjes te laten doen. De afstand van slapen bij de ouders naar slapen in eigen babykamertje wordt zo kleiner en dus went de baby makkelijker. Mocht je dat nog niet hebben gedaan is dit de eerste tip! Laat je baby wennen aan de nieuwe omgeving, in zijn of haar babykamer!

Veilig slapen

  • Leg een baby altijd op zijn rug
  • Zorg voor rust en regelmaat
  • Let erop dat je baby het niet te warm krijgt
  • Blijf in de buurt en hou toezicht
  • Rook niet in de omgeving van een baby
  • Geef geen geneesmiddelen zonder advies van een kinderarts
  • Kies een veilig kinderbed

Babykamer inspiratie op instagram via @babyrace.official

Van slaapkamer naar babykamer - veilig slapen

Voeden in de babykamer
Heeft je baby altijd een nachtvoeding nodig gehad? Geef je nog een flesje of borstvoeding voordat je zelf gaat slapen? Zorg dat je dat speciale momentje met je baby niet verliest en kies voor een comfortabele stoel in de babykamer! Wellicht kun je in de middag je baby ook eens laten wennen door een voeding in de stoel te geven.

Plan de avondjes slapen in de babykamer
Niet alleen de baby moet wennen aan de nieuwe situatie, ook jij en je partner. Vind je het moeilijk om je baby in de babykamer te laten slapen? Begin dan eerst met een aantal dagen in de week. Vervolgens na een tijdje zul je zien dat jij en je baby er beide aan zijn gewend en de overstap naar elke dag, slapen in de babykamer, makkelijker is geworden.

De babyfoon is de must-have gadget op de babykamer
De babyfoon is een must! Zorg voor een goedwerkende babyfoon in de babykamer. Een van de belangrijkste items die je nodig hebt in de babyuitzet. De babyfoon gebruik je om contact te houden met je baby tijdens zijn slaapjes. Laat je baby nooit zonder babyfoon in een ruimte slapen waar je zelf niet bij bent.

Wieg voor Huilbaby - Veilig slapen - van slaapkamer naar babykamer - blijf proberen - Babywiegjes BabyRace
Ovaal wiegje BabyRace - babywiegje - baby schommelwieg - wieg baby - wieg rond - wiegmatras ovaal - ovaal wiegmatras - babybedje, wieg rond, babywieg aan bed, babywiegje, wieg baby, babybed hemel, babynest

Wieg je baby in de babywieg van BabyRace

De babywiegjes van BabyRace zijn speciaal gecreëerd om je baby gemakkelijker in slaap te wiegen.

Heeft je baby nog even een zetje nodig om goed te slapen of blijft je baby maar jengelen van moeheid? Beweeg het babybedje van BabyRace door het heen en weer te wiegen. Door deze unieke wiegfunctie van het babybedje lukt het je de baby heerlijk tot rust te laten komen. De kans is hiermee groter dat je baby weer snel in slaap valt. Zodra de baby slaapt, stop je de stopper in het wiegmechanisme, zodat het babybedje niet meer kan bewegen. Check dit altijd om de veiligheid te garanderen. Dit geldt uiteraard voor baby’s die beginnen met bewegen, omdraaien en opstaan.

Wist je dat onze co sleeper wieg de hoogste stand heeft van alle co-sleepers in Nederland & België? Perfect voor boxspring bedden!

Op zoek naar een veilige wieg?

Enthousiast geworden?

Wil je ook graag deze mooie, unieke wieg in jouw babykamertje zien schitteren? De babywiegjes van BabyRace zijn veilig en heel makkelijk door te transformeren van de slaapkamer naar de babykamer.

Download gratis de veilig slapen checklist!

Welke materialen heb je nodig om een babykamer in te richten? Bereid jezelf handig voor met deze makkelijke checklist. Vink alle benodigdheden af en wordt 100% zeker dat je alle spullen inhuis hebt voordat je baby komt. Van gordijntjes, tot hygienedoekjes en van speelgoed tot wikkeldoek.

Hoe werken de babywiegjes van BabyRace?

De babywiegjes hebben een uniek schommelmechanisme waardoor de babybedjes kunnen wiegen. Beweging is ideaal voor je baby om in een diepe slaap te komen. Heeft je baby nog even een zetje nodig om goed te slapen of blijft je baby maar jengelen van moeheid? Beweeg het babywiegje van BabyRace door heen en weer te wiegen. Door deze unieke wiegfunctie van de schommelwiegjes lukt het je de baby heerlijk tot rust te komen. De kans is hiermee groter dat je baby weer snel in slaap valt. Zodra de baby slaapt, stop je de stopper in het wiegmechanisme, zodat het wiegje niet meer kan bewegen. Check dit altijd om de veiligheid te garanderen. Bekijk het filmpje om te zien hoe je het babywiegje kunt wiegen.

Verliefd geworden op het babywiegje van BabyRace? Zoek niet verder!

Wij nemen de tijd om onze klanten goede service te bieden. De klantenservice van BabyRace weet maar al te goed dat het niet zomaar een babybedje is die je aanschaft. Het is een hele beleving! De beleving van een baby krijgen start o.a. al bij het inrichten van de babykamer. Dromen over de baby elke keer weer als je het babykamertje weer binnenkomt. Wij kennen dat gevoel natuurlijk en willen voor jullie als nieuwe ouders, deze droom ervaring delen door middel van ons prachtige wieg te introduceren. Het exclusieve wiegje van BabyRace wordt niet alleen aangeboden op onze eigen webshop. We hebben ook fans zoals bol.com die de babywiegjes aanbieden. Ook de klantenservice van deze grote zaken zal u uitgebreid helpen met eventuele vragen.

 

Onze visie

Investeren in dromen en dé babybeleving.
Vanuit deze visie is BabyRace begonnen. De beleving van een kind start als baby. Wij besteden daarom alle aandacht aan de beleving van een baby . Uiteraard begint dat al bij het slapen gaan; fantasierijke dromen en een goede rust zullen je baby aangenaam laten slapen. Niets is zo fijn is als dat je baby goed doorslaapt en jij als mama of papa tegelijkertijd ook rust kan nemen. De rust die je nodig hebt als nieuwe ouder is zeer belangrijk. Dat weten wij als geen ander. Het is ook niet vanzelfsprekend dat je kleine wondertje zomaar in slaap valt. Comfort en geborgenheid spelen hierin een grote rol. Als je baby zich veilig voelt in zijn bekende “nest” zal hij of zij rustig zijn en prettig kunnen (door)slapen. Door de vormgeving van een ‘nestje’ voelt het babywiegje al snel vertrouwd en veilig aan. Er zit een veilig schommelmechanisme in de schommelwieg verwerkt, die je kleintje zachtjes in slaap zal brengen. Door de unieke wiegfunctie kan je je baby tot 12 maanden lang heerlijk laten dromen in de babywiegjes van BabyRace.

Check hier de voordelen van de babywiegjes van BabyRace

Wiegje met hemeltje
Keuze uit 3 verschillende hemeltjes

Goede service & garantie
Onze klanten zijn koning. Mocht er toch onverwacht iets missen of niet werken dan kunt u altijd de klantenservice bereiken!

Uniek design
De vormgeving van onze wiegjes zijn uniek door de vorm van een ‘nestje’ in rechthoek of ovale vorm.

Links

Welk type baby wiegje is de beste keuze?

Wat zijn de voordelen van de co sleeper wieg van BabyRace?

Op zoek naar een exclusieve wieg?

Op zoek naar babykamer inspiratie?

Hoe monteer ik het babywiegje?

Reviews

“Snel opgebouwd, staat mooi in het kamertje van onze Puk” – Lieke uit Lommel

“Montage aan huis gehad. Bedje is in het echt nog mooier. Meteen de bekleding uitgewassen en op laten drogen. Goede kwaliteit..” – Jara uit Amsterdam

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.