Bezorging & montageservice

/
Bezorging & montageservice

Wij van BabyRace willen het je makkelijk maken, want bij de komst van een baby komt veel kijken. BabyRace heeft eigen monteurs in dienst die het babybed bij je thuis afleveren en monteren in de gewenste ruimte. Mocht je geen bezorging & montageservice erbij bestellen? Uiteraard kun je het babybedje ook zelf monteren, heel gemakkelijk via onze online montagefilm.

BabyRace in het buitenland
Goed nieuws! BabyRace levert ook in België! Meer informatie hierover? Stuur ons een mailtje!

De bezorg & montageservice
De bezorging & montageservice vindt in het algemeen binnen 1-3 weken na je bestelling. Wij bezorgen de babybedjes altijd op een zaterdag. Na je bestelling word je tijdig op de hoogte gehouden en wordt er een tijd afgesproken wanneer de bezorging & montageservice van BabyRace plaatsvindt. Het kan echter voorkomen dat door omstandigheden (het weer, drukte en vakantie periodes) de bezorging wat vertraagd is.

Op de bestelpagina van het BabyRace droombedje vind je twee opties. Tijdens het bestellen kun je kiezen om de bezorg & montageservice van BabyRace te kiezen (met meerprijs) of je hebt de keuze om een DIY (do it yourself) pakket van babybed BabyRace opgestuurd te krijgen.

*De leveringsvoorwaarden zijn alleen geldig bij bestellingen via babyrace.nl. Let op dat BabyRace alleen retouren accepteert van producten die zijn gekocht via onze webshop.

babykamer, kinderkamer, babyrace, cosleeper, babywieg, babybed, wieg, ledikant, elegant design, schommelfunctie, duurzaam beukenhout, bezorg en montageservice

Do it yourself
Kies je ervoor om het babybed van BabyRace zelf in elkaar te monteren? Dat kan heel gemakkelijk! Het babybed van BabyRace wordt compleet als DIY (do it yourself) montagepakket naar je opgestuurd met de bezorgdienst van PostNL zonder bijkomende verzendkosten.

Een offline handleiding met wazige illustraties vinden we niet meer van deze tijd, vandaar dat we een online handleiding in de vorm van een montagefilmpje hebben gecreëerd. Bekijk het montagefilmpje hieronder en bouw het droombedje gemakkelijk zelf.

Montage – Do it Yourself (DIY) – Babybed BabyRace

Handige links

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.