Bezorging & montageservice

Wij van BabyRace willen het je gemakkelijk maken, want bij de komst van een baby komt veel kijken. BabyRace heeft eigen monteurs in dienst die het babywiegje naar keuze bij je thuis monteert (€). Uiteraard kun je het babywiegje naar keuze ook zelf in elkaar zetten via onze DIY- Do it yourself filmpjes en infographics. Wil je graag het babybedje naar keuze afhalen? Dit kan ook, uiteraard op afspraak.

Do it yourself
Kies je ervoor om een van de babybedjes van BabyRace zelf in elkaar te monteren? Dat kan heel gemakkelijk via onze instructiefilmpjes en infographics! Een offline handleiding met wazige illustraties vinden we niet meer van deze tijd, vandaar dat we onze online handleiding in de vorm van montagefilmpjes en infographics hebben gecreëerd. Bekijk de montagefilmpjes hieronder en bouw het aangekochte babybed gemakkelijk zelf.

BabyRace is niet verantwoordelijk voor montage fouten door consument.
BabyRace is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor montage fouten die de consument maakt aan een van de wiegjes of standaarden. ( Met fouten bedoelen we: niet goed vast zetten of foutief plaatsing van onderdelen ) Wij raden u aan om alle filmpjes heel goed te bekijken en alles na te controleren om het babybedje zo veilig mogelijk in elkaar te zetten. Wij benadrukken nogmaals bij de co-sleeper wieg dat de bedbodem plank goed vast tussen de houders bevestigd moet worden. Mocht u er zelf niet uitkomen met monteren kunt u ons uiteraard altijd bereiken voor vragen via mail, telefoon of via instagram dm. Wij adviseren u graag!

Mocht u niet zeker zijn van uw montage talenten dan kunt u het beste iemand vragen die er verstand van heeft of voor de besteloptie montage&bezorging op locatie (€) kiezen.

Montage – Co-sleeper wiegje BabyRace

Detail montage voor bedbodem & co-sleep functie (must see)

Montage – Do it yourself (DIY) – Co-sleeper ledikant BabyRace


Montage – Do it yourself (DIY) – Baby Bouncer BabyRace


Montage – Do it yourself (DIY) – Ovaal wiegje BabyRace

Het onderstel van het ovaal wiegje van BabyRace werkt hetzelfde als de co-sleeper wieg. De montage kunt u via het filmpje bekijken. De montage van het bovenstel kunt u via deze onderstaande handige infographics monteren. Onder de infographics hebben we nog een extra filmpje toegevoegd hoe je het onderstel met het bovenstel bevestigd. Wij wensen je heel veel succes & plezier met de montage van het prachtige ovale wiegje.


Levertijd en bezorgdienst babybedjes BabyRace
De wiegjes van BabyRace worden compleet als DIY (do it yourself) montagepakket naar je opgestuurd met de bezorgdienst van PostNL of DHL. De levering vindt in het algemeen plaats binnen 1-3 weken na je bestelling. De co-sleeper ledikant wordt geleverd met Brenger of DHL transportservice. De levering vindt in het algemeen plaats binnen 3-4 dagen na je bestelling.

BabyRace in het buitenland
Goed nieuws! BabyRace levert voornamelijk in Nederland & België! Wil je bestellen vanuit een ander land? Stuur ons een mailtje!

De bezorg & montageservice
Na je bestelling word je tijdig op de hoogte gehouden per mail en wordt er een tijd afgesproken wanneer de bezorging & montageservice van BabyRace plaatsvindt. Het kan echter voorkomen dat door omstandigheden (het weer, drukte op de weg, andere leveringen en vakantie periodes) de bezorging wat vertraagd is.

*De leveringsvoorwaarden zijn alleen geldig bij bestellingen via babyrace.nl. Let op dat BabyRace alleen retouren accepteert van producten die zijn gekocht via onze webshop.


Meer info over de wiegjes van baby-race.nl

Babybedje BabyRace kopen

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.