Bezorging & montageservice

Wij van BabyRace willen het je makkelijk maken, want bij de komst van een baby komt veel kijken. BabyRace heeft eigen monteurs in dienst die het babybed bij je thuis afleveren en monteren in de gewenste ruimte. Mocht je geen bezorging & montageservice erbij bestellen? Uiteraard kun je het babybedje ook zelf monteren, heel gemakkelijk via onze online montagefilm.

BabyRace in het buitenland
Goed nieuws! BabyRace levert voornamelijk in Nederland & België! Wil je bestellen vanuit een ander land? Stuur ons een mailtje!

De bezorg & montageservice
De bezorging & montageservice vindt in het algemeen plaats binnen 1-3 weken na je bestelling. Na je bestelling word je tijdig op de hoogte gehouden en wordt er een tijd afgesproken wanneer de bezorging & montageservice van BabyRace plaatsvindt. Het kan echter voorkomen dat door omstandigheden (het weer, drukte en vakantie periodes) de bezorging wat vertraagd is.

Op de bestelpagina van het BabyRace droombedje vind je twee opties. Tijdens het bestellen kun je kiezen om de bezorg & montageservice van BabyRace te kiezen of je hebt de keuze om een DIY (do it yourself) pakket van het wiegje opgestuurd te krijgen. Ben je in de buurt en wil je het babywiegje ophalen? Dit kan uiteraard ook!

*De leveringsvoorwaarden zijn alleen geldig bij bestellingen via babyrace.nl. Let op dat BabyRace alleen retouren accepteert van producten die zijn gekocht via onze webshop.

babykamer, kinderkamer, babyrace, cosleeper, babywieg, babybed, wieg, ledikant, elegant design, schommelfunctie, duurzaam beukenhout, bezorg en montageservice

Do it yourself
Kies je ervoor om het babywiegje van BabyRace zelf in elkaar te monteren? Dat kan heel gemakkelijk! Het babybed van BabyRace wordt compleet als DIY (do it yourself) montagepakket naar je opgestuurd met de bezorgdienst van PostNL zonder bijkomende verzendkosten. De levering vindt in het algemeen plaats binnen 1-3 weken na je bestelling.

Een offline handleiding met wazige illustraties vinden we niet meer van deze tijd, vandaar dat we een online handleiding in de vorm van een montagefilmpje hebben gecreëerd. Bekijk het montagefilmpje hieronder en bouw het wiegje gemakkelijk zelf.

Montage – Do it Yourself (DIY) – Babywiegje BabyRace

*Let op: de schroeven zijn aangepast om het nog makkelijker te maken! Zoals in het filmpje laten we verschillende schroeven zien voor o.a. het schommelmechanisme. Deze schroeven zijn aangepast naar allemaal dezelfde afmetingen! Ook zijn de ronde stokken vervangen door vierkante stokken in het schommelmechanisme, dit werkt ook makkelijker. Wij werken op dit moment aan een nieuw montagefilmpje.


Montage – Do it yourself (DIY) – Ovaal wiegje BabyRace

Het ovaal wiegje van BabyRace werkt eigenlijk hetzelfde als de co-sleeper wieg. Het onderstel met het wiegsysteem is namelijk precies hetzelfde. Deze montage kunt u via het bovenstaande filmpje bekijken. De montage van het bovenstel kunt u via deze onderstaande handige infographics monteren. Wij wensen je heel veel succes & plezier met de montage van de prachtige wiegjes.


Handige links

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.