Bezorging & montageservice

Do it yourself
Kies je ervoor om een van de babybedjes van BabyRace zelf in elkaar te monteren? Dat kan heel gemakkelijk via onze instructiefilmpjes en infographics! Een offline handleiding met wazige illustraties vinden we niet meer van deze tijd, vandaar dat we onze online handleiding in de vorm van montagefilmpjes en infographics hebben gecreëerd. Bekijk de montagefilmpjes hieronder en bouw het aangekochte babybed gemakkelijk zelf.

Montage fouten door consument.
BabyRace is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor montage fouten die de consument maakt aan een van de wiegjes of standaarden. ( Met fouten bedoelen we: niet goed vast zetten of foutief plaatsing van onderdelen ) Wij raden u aan om alle filmpjes heel goed te bekijken en alles na te controleren om het babybedje zo veilig mogelijk in elkaar te zetten. Wij benadrukken nogmaals bij de co-sleepers dat de bedbodem plank goed vast tussen de houders bevestigd moet worden. Mocht u er zelf niet uitkomen met monteren kunt u ons uiteraard altijd bereiken voor vragen via mail, telefoon of via instagram dm. Wij adviseren u graag!

Mocht u niet zeker zijn van uw montage talenten dan kunt u het beste iemand vragen die er verstand van heeft of voor de besteloptie montage&bezorging op locatie (€) kiezen.

Montage – Co-sleeper wiegje BabyRace

Detail montage voor bedbodem & co-sleep functie (must see)

Montage – Do it yourself (DIY) – Co-sleeper ledikant BabyRace

*BELANGRIJK – Als u de co-sleeper wilt gebruiken aan uw bed moet u ervoor zorgen dat aan beide zijkanten de bedbodem kan steunen op 2 steun onderdeeltjes. Als u de voorzijde van het babybed niet gebruikt kunt u de steun onderdeeltjes hiervan gebruiken om de co-sleeper bedbodem extra stevig vast te zetten.

Montage – Do it yourself (DIY) – Baby Bouncer BabyRace


Montage – Do it yourself (DIY) – Ovaal wiegje BabyRace

Het onderstel van het ovaal wiegje van BabyRace werkt hetzelfde als de co-sleeper wieg. De montage kunt u via het filmpje bekijken. De montage van het bovenstel kunt u via deze onderstaande handige infographics monteren. Onder de infographics hebben we nog een extra filmpje toegevoegd hoe je het onderstel met het bovenstel bevestigd.


Levertijd en bezorgdienst babybedjes BabyRace
De wiegjes van BabyRace worden compleet als DIY (do it yourself) montagepakket naar je opgestuurd met de bezorgdienst van PostNL of DHL. De levering vindt in het algemeen plaats binnen 1-3 weken na je bestelling. De co-sleeper ledikant wordt geleverd met Brenger of DHL transportservice. De levering vindt in het algemeen plaats binnen 3-4 dagen na je bestelling.

BabyRace in het buitenland
BabyRace levert voornamelijk in Nederland & België! Wil je bestellen vanuit een ander land? Stuur ons een mailtje!

Montageservice
Na je bestelling word je tijdig op de hoogte gehouden per mail en wordt er een tijd afgesproken wanneer de bezorging & montageservice van BabyRace plaatsvindt. Het kan echter voorkomen dat door omstandigheden (het weer, drukte op de weg, andere leveringen en vakantie periodes) de bezorging wat vertraagd is. Montageservice (+€70,-)

*De leveringsvoorwaarden zijn alleen geldig bij bestellingen via babyrace.nl. Let op dat BabyRace alleen retouren accepteert van producten die zijn gekocht via onze webshop.


Meer info over de wiegjes van baby-race.nl

Babybedje BabyRace kopen

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelwagen.