Dé exclusieve wieg

exclusieve babywiegjes, duurzame babywiegjes, luxe babywiegjes, babywieg aan bed deluxe, wiegjes met hemeltje, wiegjes bekleden

Zoek je een exclusieve wieg?

Een multifunctionele wieg die je naast je bed kan plaatsen als co-sleeper? Een wieg die je ook echt kunt wiegen, als je baby dat extra zetje nodig heeft in de nacht? Een wiegje waar je baby lang plezier van heeft? Een wieg met bekleding die er niet alleen prachtig uitziet op plaatjes, maar juist in het echt? Een wiegje die handig verplaatsbaar en in elkaar te zetten is?
Bewonder de schommelwieg van BabyRace. De co-sleeper wieg & babybed in één! Verkrijgbaar online in wit of naturel. We maken graag kennis met je!

Babykamer inspiratie op instagram via @babyrace.official

Inspiratie op doen voor de babykamer

Hoe richt je de babykamer bijzonder in met het babybedje van BabyRace
Ben je zwanger en bezig met het inrichten van de babykamer? BabyRace adviseert je door een neutrale basis aan te houden en deze te stijlen met hippe accessoires. De kamertjes waar je alleen maar baby roze of baby blauw ziet zijn ver te zoeken tegenwoordig. Op dit moment is de trend genderneutraal erg aanwezig op babykamer gebied. Genderneutrale babykamers zijn voor meisjes en jongens en maakt geen onderscheid.
Vaak zie je veel natuurlijke producten en neutrale kleuren, zoals zandkleur, geel, mintgroen of grijs. De scandinavische stijl is erg minimalistisch en werkt graag met kleuren zoals wit, grijs, zwart en natuurtinten. Op dit moment zijn er veel trends in de boho stijl (denk aan rotan) en bevinden we in een botanisch tijdperk (jungle, dierenprintjes). Aan babykamer inspiratie niets te kort, bij BabyRace vind je elke dag nieuwe ideeën om je babykamer te stijlen. De basis begint echter met het kiezen van het perfecte babywiegje, een babybedje die je lang kunt gebruiken en waar je baby veilig in kan slapen.

Download gratis de ultieme babykamer checklist!

Welke materialen heb je nodig om een babykamer in te richten? Bereid jezelf handig voor met deze makkelijke checklist. Vink alle benodigdheden af en wordt 100% zeker dat je alle spullen inhuis hebt voordat je baby komt. Van gordijntjes, tot hygienedoekjes en van speelgoed tot wikkeldoek.

[yikes-mailchimp form=”1″ submit=”Ontvang nu de gratis checklist & nieuwste babytips van BabyRace”]

Hoe werkt de wieg van BabyRace?

De wieg heeft een uniek schommelmechanisme waardoor het babybedje echt kan wiegen. Beweging is ideaal voor je baby om in een diepe slaap te komen. Heeft je baby nog even een zetje nodig om goed te slapen of blijft je baby maar jengelen van moeheid? Beweeg het babybedje van BabyRace door het heen en weer te wiegen. Door deze unieke wiegfunctie van het babybedje lukt het je de baby heerlijk tot rust te komen. De kans is hiermee groter dat je baby weer snel in slaap valt. Zodra de baby slaapt, stop je de stopper in het wiegmechanisme, zodat het babybedje niet meer kan bewegen. Check dit altijd om de veiligheid te garanderen. Bekijk het filmpje om te zien hoe je het babywiegje kunt wiegen.

Verliefd geworden op het babywiegje van BabyRace? Zoek niet verder!

Wij nemen de tijd om onze klanten goede service te bieden. De klantenservice van BabyRace weet maar al te goed dat het niet zomaar een babybedje is die je aanschaft. Het is een hele beleving! De beleving van een baby krijgen start o.a. al bij het inrichten van de babykamer. Dromen over de baby elke keer weer als je het babykamertje weer binnenkomt. Wij kennen dat gevoel natuurlijk en willen voor jullie als nieuwe ouders, deze droom ervaring delen door middel van ons prachtige wieg te introduceren.

Onze visie

Investeren in dromen en dé babybeleving.
Vanuit deze visie is BabyRace begonnen. De beleving van een kind start als baby. Wij besteden daarom alle aandacht aan de beleving van een baby . Uiteraard begint dat al bij het slapen gaan; fantasierijke dromen en een goede rust zullen je baby aangenaam laten slapen. Niets is zo fijn is als dat je baby goed doorslaapt en jij als mama of papa tegelijkertijd ook rust kan nemen. De rust die je nodig hebt als nieuwe ouder is zeer belangrijk. Dat weten wij als geen ander. Het is ook niet vanzelfsprekend dat je kleine wondertje zomaar in slaap valt. Comfort en geborgenheid spelen hierin een grote rol. Als je baby zich veilig voelt in zijn bekende “nest” zal hij of zij rustig zijn en prettig kunnen (door)slapen. Door de vormgeving van een ‘nestje’ voelt het babywiegje al snel vertrouwd en veilig aan. Er zit een veilig schommelmechanisme in de schommelwieg verwerkt, die je kleintje zachtjes in slaap zal brengen. Door de unieke wiegfunctie kan je je baby tot 12 maanden lang heerlijk laten dromen in de babywiegjes van BabyRace.

In elke babykamer hoort een pronkstuk

Iedere babykamer heeft een pronkstuk nodig. Een uniek wiegje in de babykamer laat een spetterende indruk achter. Bij de exclusieve wiegjes van BabyRace kun je kiezen uit een uniek design! Kies je voor de rechthoekige co-sleeper wieg of voor het ovaal wiegje? Wij garanderen: de complimentjes vliegen je om de oren!

De voordelen van de babywiegjes

Links

Welk type baby wiegje is de beste keuze?

Inspiratie op doen voor de babykamer

De voordelen van de co sleeper wieg van BabyRace

Wiegjes met hemeltje

Reviews

“Prachtig en er was goed over nagedacht om dit te ontwerpen” – Christine M. uit Utrecht

“Heel handig bedje, staat naast ons bed” – Hans van V. uit Weert

“Zo verliefd toen we het bedje zagen, echt een droom wieg” – Laura W. uit Veldhoven

“Snel opgebouwd, staat mooi in het kamertje van onze Puk” – Lieke uit Lommel

“Montage aan huis gehad. Bedje is in het echt nog mooier. Meteen de bekleding uitgewassen en op laten drogen. Goede kwaliteit..” – Jara uit Amsterdam

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.