Over BabyRace

Over de babywiegjes van BabyRace

Investeren in dromen en dé babybeleving.
Vanuit deze visie is BabyRace begonnen. De beleving van een kind start als baby. Wij besteden daarom alle aandacht aan de beleving van een baby . Uiteraard begint dat al bij het slapen gaan; fantasierijke dromen en een goede rust zullen je baby aangenaam laten slapen. Niets is zo fijn is als dat je baby goed doorslaapt en jij als mama ook rust kan nemen. De rust die je nodig hebt als nieuwe ouder is zeer belangrijk. Dat weten wij als geen ander. Het is ook niet vanzelfsprekend dat je kleine wondertje zomaar in slaap valt.

Comfort en geborgenheid spelen hierin een grote rol. Als je baby zich veilig voelt in zijn bekende “nest” zal hij of zij rustig zijn en prettig kunnen (door)slapen. Door de vormgeving van een ‘nestje’ voelen onze babywiegjes en co-sleepers al snel vertrouwd en veilig aan. Een baby wiegen zal je baby rustig in slaap brengen, vandaar dat wij kiezen voor schommelwiegjes met een veilig schommelmechanisme. Door de unieke wiegfunctie kan je je baby heerlijk laten dromen in een babywieg, co-sleeper ledikant of mozes mandje wieg van BabyRace.

BabyRace verkoopt unieke babywiegjes die speciaal gecreëerd zijn om je baby gemakkelijker in slaap te wiegen.

wiegje hout met matras, wiegje babyrace, ovaal wiegje, ovale wieg, ovale houten wieg, houten wieg, schommelwieg, familiewieg, wieg met hemeltje, wieg met matras
baby boutique babyrace, baby speciaalzaak, babykamer meubels, babywinkel, showroom babyrace

Online baby boutique BabyRace

De boho babykamer experience
BabyRace is een vooruitstrevende webshop gericht op ouders(to-be). Onze doelgroep zijn jonge, hippe, trend gevoelige zwangere vrouwen die de nieuwste trends in babywereld maar al te graag op de voet volgen. Onze online baby boutique bestaat uit unieke babywiegjes, co-sleepers en gehaakte mozesmandjes en veel unieke baby musthaves voor in de moderne babykamer.

★ Clients of Baby-Race.nl do not buy goods and services, they buy stories and magic ★

ovaal wiegje babyrace, houten wiegje, schommelwiegje, familiewieg, wiegje met hemeltje
co-sleeper met matras BabyRace

Wat maakt de wiegjes van BabyRace uniek?

Even kennismaken!

Sarah Watts-Akatay | Eigenaresse BabyRace
Hi! Wat leuk dat ik jullie (aanstaande mama/papa of degene die al ouder zijn) mag ontmoeten op de webshop van BabyRace! Door mijn eigen persoonlijke ervaringen met mijn baby te delen kwam ik tot een uniek product dat een ware hit werd! Het droom babywiegje van BabyRace. Wiegen was hét geheim om mijn baby goed door te laten slapen. Er waren nog niet veel babywiegjes op de markt met een unieke wiegfunctie,
dus ben ik hiermee aan de slag gegaan en ontwikkelde we de schommelwieg. Het schommelwiegje zorgt er onder andere voor, wanneer mijn baby even een extra zetje nodig heeft, om in slaap te vallen. Tegelijkertijd moest het veilig en comfortabel zijn voor mijn baby als ‘ie weer is met zijn hoofdje tegen de rand is gaan liggen. De bedbumper (stootrand) in het wiegje is hiervoor ideaal (mits veilig te gebruiken). Na de co-sleeper wieg kwam de ovale wieg en na veel vraag de populaire co-sleeper ledikant.

Om niet voor verassingen te komen staan wilde ik een transparant product op de markt brengen. Een babywieg waarbij het standaard matrasje inclusief is. Mocht je graag voor premium matras, handgemaakte hemeltjes, bekleding, hoeslakentjes kiezen tijdens bestellen gaat de prijs omhoog. Mijn doel is om de totale slaapbeleving voor de baby en voor jullie ouders aangenaam en comfortabel te maken. Volg BabyRace op social media en ontdek onze nieuwe babyproducten en babytips.

“Het wiegen was het geheim voor mijn baby’s slaapjes

eigenaresse babyrace - sarah watts akatay

Snelle verzending
Alle babywiegjes van BabyRace kunnen worden afgehaald op afspraak, verzonden worden per post of met bezorging- en montageservice worden geleverd.

Goede service & garantie
Onze klanten zijn koning. Mocht er toch onverwacht iets missen of niet werken dan kun je altijd de klantenservice bereiken!

Collectie
Natuurlijke materialen, duurzaam design & een kleurenpallet dat bestaat uit mooie genderneutrale zand- en natuurtinten.

Merken
BabyRace, Woodluckdesign, BabyBay, Songes et Rigolades, Bopita, Meyco, Puckababy, Cotton&Sweets, SweetLittleCrown, Bolo, Clair-de-Lune, Mayabel, My handicraft, Poetreekids, Bamboom, Nattou.

Baby Boutique bezoeken?
Bezoek aan onze showroom is zonder afspraak mogelijk. Meubel producten (zoals babybed,commode of kastje) uit de boutique kunnen worden besteld op offerte in de winkel. Hierna kunnen we een datum afspreken voor pick-up, verzenden via de post (€) of bezorging- en montageservice (€). Producten zoals bed bekleding, accessoires, slaapzakjes, babynestjes, mozesmandjes en schommel standaarden kunnen direct geshopt worden in de winkel.

Contact
Baby Boutique BabyRace
Burgemeester Magneestraat 63a
5571 HC Bergeijk
Nederland
+31683179316
info@baby-race.nl

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.