Op zoek naar een unieke Co-Sleeper wieg?

/
Op zoek naar een unieke Co-Sleeper wieg?
De co sleeper wieg van BabyRace. Veilig slapen dicht bij mama en papa. Co sleeper aan boxspring. Verstelbare hoogtes Co sleeper.

De co sleeper wieg | BabyRace


Veilig slapen, dicht in de buurt van mama en papa.

Wat is een co sleeper?
De co sleeper is een wieg aan bed met de zijde tegen jouw bed open, zodat de baby comfortabel & veilig naast je slaapt.

 

De voordelen van de co sleeper wieg van BabyRace
Het babybedje kun je op verschillende manieren gebruiken. Het is een schommelwiegje, babybed en co-sleeper in één! Multifunctioneel en duurzaam in gebruik. De wieg-aan-bed functie is vooral erg fijn voor in de eerste paar maanden, wanneer je baby intensief zorg nodig heeft in de nacht. Wist je dat de band tussen ouders en kind in deze beginfase van de baby extra versterkt wordt door het gebruik van een co sleeper? Hieronder delen we graag nog meer voordelen zoals:

  • Als je baby pas geboren is, voelt hij of zij zich veiliger dicht in de buurt van mama en papa.  
  • Je baby voelt en ruikt je aanwezigheid en dat stelt hem op zijn gemak.
  • Je kunt je baby goed in de gaten houden en je bent er direct bij als er wat aan de hand is.
  • ‘s Nachts voeden is een stukje makkelijker! Je baby ligt zo bij je als hij uit het bedje gehaald moet worden voor borstvoeding of een flesje. 
  • Door de unieke schommelfunctie kun je je baby makkelijk in slaap wiegen.

 

Past de co sleeper wel aan mijn bed?
Het veiligheidsrek van de wieg is verstelbaar in 3 hoogtes. 41 cm, 51 cm en 61cm. Het bedje is verstelbaar naar wens zodat hij goed stevig naast je bed staat. De voorleuning van het babybedje kan tevens ook worden verwijderd. Zo kan je baby veilig naast je slapen en kun je hem of haar er gemakkelijk uit halen voor voedingen.

 

Wat maakt de co sleeper van BabyRace uniek?

  • Het babybedje van BabyRace is een babywieg, co sleeper en babybed in één! Het babybedje is gemakkelijk te transformeren van wiegje aan bed naar babybed.
  • Het babybedje is verstelbaar in 3 hoogtes, ideaal in te stellen voor de juiste hoogte van jouw bed. Het babybedje past ook naast (hoge) boxspring bedden. Er zijn nog weinig co sleepers op de markt te vinden die verstelbaar zijn voor ieder bed en hoge boxspring modellen. Yeey, we are the first!
  • De voorleuning van het babybedje kan worden verwijderd;
  • De babywieg heeft een unieke schommelfunctie, waardoor je je baby makkelijk in slaap kunt wiegen. De wiegfunctie is ideaal voor baby’s die niet meteen in slaap kunnen vallen. Het is een feit dat baby’s door beweging (wiegen) beter in slaap vallen. De schommelfunctie kun je nadat je baby in slaap is gevallen stoppen, door de stopper in het schommelmechanisme te plaatsen. BabyRace is hét babybedje dat speciaal gecreëerd is om je baby gemakkelijker in slaap te wiegen.

 

Hoe lang kan ik de co sleeper gebruiken?
Vanaf de geboorte kun je de wieg aan je bed tot ongeveer 6 maanden gebruiken. Dit is natuurlijk wel gebaseerd op de bewegelijkheid van je baby. Na 6 maanden zou je kunnen overwegen om de wieg van BabyRace te veranderen in babybedje, dus met beide zijkanten dicht. Het babybedje kun je naar de babykamer verhuizen of laten staan in de slaapkamer, als je toch liever een paar maanden langer dichtbij je baby wilt slapen. Zo kun je je baby tot 24 maanden lang laten dromen in het multifunctionele babybed van BabyRace.

*Het wordt landelijk bepaald door consultatiebureaus om je baby minimaal 6 maanden bij de ouders op de slaapkamer te laten slapen wegens de veilige redenen voor preventie wiegendood. Co sleepers zijn van toegevoegde waarde voor pasgeborenen.

Enthousiast geworden?

Wil je ook graag de prachtige schommelwieg in jouw babykamertje zien schitteren? Waar wacht je nog op! Shop de babywieg van BabyRace!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.