co-sleeper vastmaken aan futonbedden

Co-sleeper vast maken aan futonbedden

co-sleeper vastmaken aan futonbedden

Co-sleeper vast maken aan futonbedden

Kies je voor één van de co-sleepers van de BabyRace collectie? Dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je veilig kan slapen met je baby. Om het babybedje veilig vast te stellen en een spleet te voorkomen, werken we met een co-sleeper verlenging. Deze kan gebruikt worden om de co-sleeper vast te maken een een bed. Dit geldt voor gewone bedden met een brede bedrand of bij gewone bedden waarbij een spleet ontstaat. Voor een boxspring bed is dit onderdeel niet nodig. Zo is er voor ieder type bed een co-sleeper bevestiging om veilig mee te slapen.

Perfect voor brede bedranden zoals bij futonbedden!

Over de verlenging

Het is een bijzondere mix van elegantie, comfort, geborgenheid & hoge kwaliteit. Het heeft een afmeting van 93x15x20 cm (lxbxh). Het overbrugd brede bedranden tot 15 cm en is dus perfect voor bijvoorbeeld futonbedden. Er word een matrasverlenging bijgeleverd, deze is gemaakt van een ademende schuimkern en een hoes van 100% katoen. Je creëert je meer beweegruimte voor je kleintje en dus heb je een groter ligoppervlak. Het is daarom ook perfect voor een tweeling. Het is verkrijgbaar in de kleuren naturel hout, wit en antraciet grijs. De verlenging is niet alleen te gebruiken als verlenging, maar is ook erg praktisch te gebruiken als een wandplank. Nadat je het niet meer nodig hebt als verlenging kun je hem mooi omtoveren, zo krijg je een praktisch en elegant accessoire in je kamer.

co-sleeper verlenging kleuren
co-sleeper verlenging als wandplank
over babyrace baby boutique

Bezoek de baby boutique van BabyRace

Uiteraard blijven wij nr.1 in Nederland & België met de unieke schommelwiegjes, co-sleepers & gehaakte mozesmandjes van BabyRace. Kom onze co-sleeper ledikant en co-sleeper wieg live beleven. Wij zijn open op maandag, dinsdag, donderdag & zaterdag van 10:00-17:00. Kom snel eens gezellig langs!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.