co-sleeper ledikant wit met vlechtbumper

Co-sleeper vast maken aan ouderlijk bed

co-sleeper van hout, co-sleeper aan bed, co-sleeper wieg

Veilig samen slapen met de co-sleeper BabyRace

Samen slapen met je kindje is het fijnste dat er is. Natuurlijk op een verantwoordelijke en veilige manier. Voor ouders die de voordelen van co-sleeping willen combineren met de veiligheid van een aparte slaapruimte voor de baby, kan het vastmaken van een co-sleeper aan het ouderlijk bed een ideale oplossing zijn. Met de co-sleeper van BabyRace creëer je mooie momenten met je kleintje en je geniet van een veilig en duurzaam design. Ga jij voor de aanschuif wieg of voor het ledikant?

Bij Baby Boutique BabyRace vindt je veilige en multifunctionele co-sleepers!

ledikant, peuterbedje, box BabyRace

Co-sleeper vastmaken aan boxspring bedden

Voor boxspring bedden leveren we een co-sleeper bevestigingsband om het babybedje stabiel, veilig vast te zetten naast het ouderlijk bed. Het is dus super gemakkelijk om een co-sleeper veilig vast te maken aan een boxspring.

Co-sleeper vastmaken aan boxspring bedden? Bij Baby Boutique BabyRace hebben wij verschillende co-sleepers. Zo hebben we co-sleeper ledikanten en co-sleeper wiegjes. Het fijne aan onze co-sleepers is dat ze multifunctioneel te gebruiken zijn. De co-sleeper ledikant is namelijk te gebruiken als co-sleeper, ledikant, schommelwieg, peuterbedje en box in één. De co-sleeper wieg is te gebruiken als co-sleeper en wieg. Daarnaast zijn de co-sleepers ook nog eens erg praktisch.

co-sleeper aan boxspring vastmaken, co sleeper ledikant babyrace, witte cosleeper, cosleeper boxspring
Co sleeper wieg gebruiken aan ouderlijk bed, cosleeper naast bed, babybedje naast ouderlijk bed, aanschuifwieg naast bed
cosleeper bevestigen met boxspring bed ouders

Co-sleeper vastmaken aan futon bedden

Bij Baby Boutique BabyRace hebben wij verschillende co-sleepers. Zo hebben we co-sleeper ledikanten en co-sleeper wiegjes. Het fijne aan onze co-sleepers is dat ze multifunctioneel te gebruiken zijn. De co-sleeper ledikant is namelijk te gebruiken als co-sleeper, ledikant, schommelwieg en box in één. De co-sleeper wieg is te gebruiken als co-sleeper en wieg. Daarnaast zijn de co-sleepers ook nog eens erg praktisch. Ze passen namelijk aan alle type bedden, zelfs aan hoge boxspring bedden. Om het babybedje veilig vast te stellen en een spleet te voorkomen, werken we met een co-sleeper verlenging. Deze kan gebruikt worden om de co-sleeper vast te stellen aan een bed. Dit is speciaal gemaakt voor bedden met een brede bedrand of bij bedden waar een spleet ontstaat. Zo kun je de co-sleeper verlenging perfect gebruiken als je bijvoorbeeld een futonbed hebt. De co-sleeper van BabyRace kan dus veilig gebruikt worden aan ieder type bed en is multifucntioneel. Neem ook eens een kijkje bij de blog over de verlenging.

co-sleeper verlenging
co-sleeper wieg met vlechtbumper

Transformeer de co-sleeper naar peuterbed

Nadat je kleintje uit de co-sleeper, ledikant of box is gegroeid, kun je het alsnog erg makkelijk gebruiken. De co-sleeper ledikant van BabyRace is namelijk transformeerbaar tot peuterbedje. Het peuterbedje wordt het pronkstuk van je peuterkamertje en het creëert een prachtige en elegante uitstraling. Het is ook heel erg leuk om het nog steeds te combineren met de hemel en babymobiel zoals op de foto hieronder. Maak van het kamertje een droomkamertje met de meubeltjes van BabyRace.

co-sleeper als peuterbed, witte co sleeper, peuterbedje, multifunctionele co sleeper ledikant
over babyrace baby boutique

Bezoek de baby boutique van BabyRace

Uiteraard blijven wij nr.1 in Nederland & België met de unieke schommelwiegjes, co-sleepers & gehaakte mozesmandjes van BabyRace. Kom onze co-sleeper ledikant en co-sleeper wieg live beleven. Wij zijn open op maandag, dinsdag, donderdag & zaterdag van 10:00-17:00. Kom snel eens gezellig langs!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.