BabyRace mozesmandjes geliefd bij bn’ers

Gehaakte mozesmandjes

De BabyRace mozesmandjes zijn geliefd bij bn’ers. De Gehaakte mozesmandjes zijn al meerder keren gespot op Instagram.

De nieuwe trend in babyland. De mozesmandjes. De gehaakte mozesmandjes van BabyRace worden exclusief handgemaakt en wordt gemaakt van 100% duurzaam katoen. Een echte musthave voor in de babykamer. Je kunt het mozesmandje ook gebruiken in combinatie met een mozesmand standaard, zo kan je het mozesmandje ook gebruiken als wiegje voor in de kamer. Mozesmandjes zijn handig in gebruik omdat ze ligt van gewicht zijn en handige handvaten hebben. Op deze manier kan je de mandjes handig verplaatsen. De mozesmandjes zijn te gebruiken van 0 tot 4 maanden. BabyRace heeft een sinds kort een grotere mozesmand van 80×40 cm, deze is te gebruiken van 0 tot 6 maanden. Hierdoor kan je kindje nog twee maanden langer van het babymandje genieten

 

 De mozesmandjes van BabyRace kan je terugzien op de socials van verschillende bn’ers

 

Mozesmandje, mandje, schommelwiegje, Wiegje, babymandje, mandje

 

Kim Feenstra @K2im

Kim Feenstra laat haar mozesmand met standaard zien op haar Instagram story. Ze is er erg blij mee en verteld dat haar zoontje Brooklyn er heerlijk in slaapt. Wat fijn om te zien dat ze zo van het mandje geniet!

Mozesmandje, mandje, schommelwiegje, Wiegje, babymandje, mandje

Laura Ponticorvo @lauraponticorvo

Giulia ligt heerlijk in haar mozesmandje te slapen. Het babytje kan dutjes doen in het mandje overdag, maar kan ook als wiegje gebruikt worden in de nacht voor de eerste paar maanden.

Maxime Meiland @maximemeiland

Zoals Maxime al zegt; het mozesmandje op standaard is in totaal 62 cm hoog, dit is dezelfde hoogte als de meeste kinderbedjes en bankstellen. Hierdoor kan je het mozesmandje naast het bed of bankstel zetten en je kleintje in de gaten houden. Wat een prachtige dochters heeft Maxime!

Yevgeniya Topyer – Krist @yevtopyer

Yevgeniya Topyer deelt haar mozesmandje op haar Instagram pagina. Ze deelt hoe je het mozesmandje op verschillende manieren kunt stylen en in verschillende kamers kan plaatsten. Het ziet er super leuk uit, Yevgeniya!

Bezoek de showroom van BabyRace

Uiteraard blijven wij nr.1 in Nederland & België met de unieke schommelwiegjes, co-sleepers & gehaakte mozesmandjes van BabyRace. Heb je onze leuke houten ovaal wiegje al gespot in de showroom? Kom snel eens gezellig langs! Op afspraak te bezoeken.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.