co-sleeper als peuterbed, witte co sleeper, peuterbedje, multifunctionele co sleeper ledikant

co-sleeper ombouwen naar ledikant

co-sleeper als peuterbed, witte co sleeper, peuterbedje, multifunctionele co sleeper ledikant

Bouw je co-sleeper om tot ledikant

Een co-sleeper is erg handig en het geeft meer nachtrust voor jou en je kleintje. Door een co-sleeper ervaar je kostbare momenten tijdens het ouderschap, vooral tijdens de nachturen. Voor ouders die de voordelen van co-sleeping willen combineren met de veiligheid van een aparte slaapruimte voor de baby, kan het vastmaken van een co-sleeper aan het ouderlijk bed een ideale oplossing zijn. Het is natuurlijk helemaal top als je de co-sleeper nog kan gebruiken ook al heb je het niet meer nodig als co-sleeper. De co-sleeper ledikant van BabyRace is ideaal voor ouders die een co-sleeper, ledikant, box en peuterbed in één willen. 

De co-sleeper ledikant van BabyRace is multifunctioneel en erg mooi vormgegeven!

co sleeper ledikant peuterbed box in een

Co-sleeper ledikant

Doordat de co-sleeper ledikant van BabyRace praktisch, elegant en multifunctioneel is, is het een echte musthave voor je kindje. Als je de co-sleeper niet meer nodig hebt kun je het zo omtoveren tot een ledikantje, waarin je kleintje heerlijk zal slapen. Ook bieden wij verschillende kleuren, namelijk naturel, wit, zwart en naturel-wit. Ze passen dus in iedere babykamer. Ook kan je ze helemaal stijlen naar wens. Je kunt ze combineren met onze mooie vlechtbumpers, maar ook de hemeltjes zijn er erg mooi bij. Ga jij voor een babykamer met boho stijl of ben je meer van de zwarte industriële details?

co sleeper ledikant zwart

over babyrace baby boutique

Bezoek de baby boutique van BabyRace

Uiteraard blijven wij nr.1 in Nederland & België met de unieke schommelwiegjes, co-sleepers & gehaakte mozesmandjes van BabyRace. Kom onze co-sleeper ledikant en co-sleeper wieg live beleven. Wij zijn open op maandag, dinsdag, donderdag & zaterdag van 10:00-17:00. Kom snel eens gezellig langs!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.