kledingkast bellamy

Boho en rotan stijl

kledingkast bellamy

Trending in babyland: boho en rotan vlechtwerk

De boho stijl en het rotan vlechtwerk is prachtig om te combineren in je baby of kinderkamer. Het geeft een stijlvolle, gezellige en elegante uitstraling. Door de wat chique uitstraling van de boho stijl past het rotan vlechtwerk er perfect bij. Je creëert een tijdloze, maar toch ook heel elegante kamer. Maar wat is de boho stijl eigenlijk? De boho stijl is een soort ibiza stijl die prachtig is als interieur. Boho items zijn vaak te herkennen aan de accessoires die aan producten worden gekoppeld. Zo heb je bijvoorbeeld pompoms en franjes. Ook manden en macrame items zijn erg leuk en het komt ook steeds vaker terug.

Door babymeubels van rotan vlechtwerk te combineren met de boho stijl creër je natuurlijke elegantie.

co sleeper wiegje white natural theobebe

Maak jou kamertje helemaal af in boho stijl

Maak van jou kamertje een gezellige sfeer door rotan vlechtwerk te combineren met de boho stijl. Zo kun je bijvoorbeeld ons co-sleeper wiegje white/natural combineren met een van onze leuke handgemaakte mobieltjes en een mooi tule hemeltje. Je hebt dan de perfectie combinatie van boho en rotan. De trend zorgt voor een stijlvolle babykamer en waant je in Ibiza sferen. Combineer met mooie boho accessoires en musthaves. Wij hebben een super aanbod in leuke boho meubels en accessoires, zoals: het boho babynestje, het boho junior nest, het boho verzorgingsmandje, het boho twist hemeltje en het boho wikkeldeken.

decoratie en kleding kast bellamy
decoratie en kleding kast bellamy
over babyrace baby boutique

Bezoek de baby boutique van BabyRace

Uiteraard blijven wij nr.1 in Nederland & België met de unieke schommelwiegjes, co-sleepers & gehaakte mozesmandjes van BabyRace. Kom onze co-sleeper ledikant en co-sleeper wieg live beleven. Wij zijn open op maandag, dinsdag, donderdag & zaterdag van 10:00-17:00. Kom snel eens gezellig langs!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.