ovaal wiegje

Ovale babywiegjes

ovaal wiegje

Trending in babyland: ovale babywiegjes

De ovale babywiegjes zijn niet meer weg te denken in de wereld van babymeubels. De vormen in babymeubels zijn niet alleen erg functioneel, maar ook creëer je een tijdloze en elegante stijl in jou babykamertje. Comfort en geborgenheid spelen een grote rol. Als je baby zich veilig voelt in zijn of haar bekende “nest” zal hij rustig zijn en fijn kunnen slapen. Door de vormgeving van een ‘nestje’ voelt het wiegje al snel als vertrouwd en veilig aan voor je kindje.

Wat maakt de babywiegjes van BabyRace zo uniek?

De unieke wiegjes van BabyRace zijn ontworpen met een veilig schommelmechanisme. De ouder heeft de mogelijkheid om het wiegje handmatig zachtjes te wiegen zodat de baby heerlijk kan slapen. Het schommelmechanisme is te vergrendelen zodat de wieg vast staat. Het wiegje is gemaakt uit 100% beukenhout FSC-Gecertificeerd en tot ongeveer 9 maanden te gebruiken. De wieg kan in twee standen versteld worden.

Het ovaal wiegje van BabyRace is speciaal gecreëerd om je baby gemakkelijker in slaap te wiegen.

wiegje hout met matras, wiegje babyrace, ovaal wiegje, ovale wieg, ovale houten wieg, houten wieg, schommelwieg, familiewieg, wieg met hemeltje, wieg met matras
babywieg met bekleding

Verschillen ovale wiegjes en ovale ledikantjes

Het ovaal wiegje is uniek in zijn soort en tot 9 maanden te gebruiken. Je kan het bedje gebruiken als babywieg (naast je bed) in de slaapkamer zodat de baby veilig en comfortabel dichtbij jullie, de ouders ligt. Dit is vooral erg fijn voor in de eerste paar maanden, wanneer je baby intensief zorg nodig heeft in de nacht. De wieg fungeert natuurlijk ook in de babykamer of woonkamer en word daarmee hét pronkstuk van de kamer! De ovale babywieg kun je bij Baby Boutique BabyRace op verschillende maniere zelf customizen van matras tot hemeltje.

Het ovaal ledikantje is dé eyecatcher van je babykamer. Het ledikantje is te bestellen in de kleuren: Naturel, wit, naturel-wit, zwart-naturel en zwart. Wil je de bodem van het babybedje iets hoger of lager zetten? Dan is dat in een handomdraai gebeurd, doordat de bodem van het babybedje in 2 hoogtes te verstellen is. Dit ledikantje is super leuk te stylen met een mooie bedhemel. Je kunt de ledikant van newborn tot 3 jaar gebruiken.

ovaal ledikantje -babykamer inspiratie - ovaal wiegje - tonsurton babykamer stijl
ovaal ledikant zwart, zwart wiegje, zwarte babykamermeubels, babybed scandi stijl

De meest ovale babywiegjes vind je bij Baby-Race.nl

co-sleeper met matras BabyRace

Babybedjes met ovale hoeken

Na het grote succes van de co-sleeper wieg van BabyRace kwamen we met een geheel nieuw design: De co-sleeper ledikant van BabyRace. Het bekende design met ronde vormen, het schommelend babybedje van natuurlijk hout, waar je baby veilig vertrouwd en comfortabel kan slapen is er nu ook in een ledikant vorm. Het babybedje is ontwikkeld met de hoogste kwaliteit en voldoet aan de Europese normen. Er zit een veilig schommelmechanisme in de ledikant verwerkt waarbij je je kleintje zachtjes in slaap wiegt.  De co-sleepers & wiegjes van BabyRace zijn speciaal gecreëerd om je baby gemakkelijker in slaap te wiegen. De babybedjes zijn dus erg praktisch en door de ovale hoeken creëer je een prachtige kamer. Door de ovale hoeken is het bedje erg elegant en tijdloos. Het zal dus ook het pronkstuk van de babykamer worden.

over babyrace baby boutique

Bezoek de baby boutique van BabyRace

Uiteraard blijven wij nr.1 in Nederland & België met de unieke schommelwiegjes, co-sleepers & gehaakte mozesmandjes van BabyRace. Kom onze co-sleeper ledikant en co-sleeper wieg live beleven. Wij zijn open op maandag, dinsdag, donderdag & zaterdag van 10:00-17:00. Kom snel eens gezellig langs!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.