ovaal wiegje

Ovale babywiegjes

ovaal wiegje

Trending in babyland: ovale babywiegjes

De ovale babywiegjes zijn niet meer weg te denken in de wereld van babymeubels. De vormen in babymeubels zijn niet alleen erg functioneel, maar ook creëer je een tijdloze en elegante stijl in jou babykamertje. Comfort en geborgenheid spelen een grote rol. Als je baby zich veilig voelt in zijn of haar bekende “nest” zal hij rustig zijn en fijn kunnen slapen. Door de vormgeving van een ‘nestje’ voelt het wiegje al snel als vertrouwd en veilig aan voor je kindje.

Wat maakt de babywiegjes van BabyRace zo uniek?

De unieke wiegjes van BabyRace zijn ontworpen met een veilig schommelmechanisme. De ouder heeft de mogelijkheid om het wiegje handmatig zachtjes te wiegen zodat de baby heerlijk kan slapen. Het schommelmechanisme is te vergrendelen zodat de wieg vast staat. Het wiegje is gemaakt uit 100% beukenhout FSC-Gecertificeerd en tot ongeveer 9 maanden te gebruiken. De wieg kan in twee standen versteld worden.

Het ovaal wiegje van BabyRace is speciaal gecreëerd om je baby gemakkelijker in slaap te wiegen.

wiegje hout met matras, wiegje babyrace, ovaal wiegje, ovale wieg, ovale houten wieg, houten wieg, schommelwieg, familiewieg, wieg met hemeltje, wieg met matras
babywieg met bekleding

Collectie ovale babywiegjes | wiegjes en ledikantjes

Het ovaal wiegje is uniek in zijn soort en tot 9 maanden te gebruiken. Je kan het bedje gebruiken als babywieg (naast je bed) in de slaapkamer zodat de baby veilig en comfortabel dichtbij jullie, de ouders ligt. Dit is vooral erg fijn voor in de eerste paar maanden, wanneer je baby intensief zorg nodig heeft in de nacht. De wieg fungeert natuurlijk ook in de babykamer of woonkamer en word daarmee hét pronkstuk van de kamer! De ovale babywieg kun je bij Baby Boutique BabyRace op verschillende maniere zelf customizen van matras tot hemeltje.

Ovale babywiegjes 7-1 | Multifunctioneel en duurzaam lang te gebruiken

Het ovaal ledikantje 7-1 is dé eyecatcher van je babykamer. Het ledikantje is te bestellen in de kleuren: Naturel, wit, olijfgroen en antraciet. Wil je de bodem van het babybedje iets hoger of lager zetten? Dan is dat in een handomdraai gebeurd, doordat de bodem van het babybedje in 5 hoogtes te verstellen is. Dit ledikantje is super leuk te stylen met een mooie bedhemel. Het babybedje kun je gebruiken als newborn wiegje, luiertafel, aanschuifbed, ledikant, peuterbed, box en zitje. Je kunt de ledikant van newborn tot 3 jaar gebruiken. Er is de mogelijkheid om het additionele verlengstuk voor kinderbed aan te schaffen waarbij je het babybedje omtovert tot kinderbed tot 10 jaar te gebruiken!

ovaal wieg en ledikant wit, 7in1 ovaal ledikant, wit ovale ledikant, wit ovale babybed, wit wiegje, wit babybed met wieltjes, rond wit wiegje
ovaal ledikant naturel met hemel, babybed met hemel, ovaal naturel babybed, houten ovale ledikant, houten babybed in ovale vorm, ovale box, ovaal peuterbedje

De mooiste ovale babywiegjes vind je bij Baby-Race.nl

co-sleeper met matras BabyRace, co sleeper ledikant met vlecht omrander, boxvlecht, wiegje, ovaal ledikant
Ovale babywiegjes in ledikant vorm

De co-sleeper ledikant van BabyRace. Het bekende design met ronde afgeronde hoeken, het schommelend babybedje van natuurlijk hout, waar je baby veilig vertrouwd en comfortabel kan slapen is er nu ook in een ledikant vorm. Het babybedje is ontwikkeld met de hoogste kwaliteit en voldoet aan de Europese normen. Er zit een veilig schommelmechanisme in de ledikant verwerkt waarbij je je kleintje zachtjes in slaap wiegt.  De co-sleepers & wiegjes van BabyRace zijn speciaal gecreëerd om je baby gemakkelijker in slaap te wiegen. Door de ovale hoeken is het bedje erg elegant en tijdloos. Het zal dus ook het pronkstuk van de babykamer worden.

over babyrace baby boutique

Bezoek de baby boutique van BabyRace

Uiteraard blijven wij nr.1 in Nederland & België met de unieke schommelwiegjes, co-sleepers & gehaakte mozesmandjes van BabyRace. Kom onze co-sleeper ledikant en co-sleeper wieg live beleven. Wij zijn open op maandag, dinsdag, donderdag & zaterdag van 10:00-17:00. Kom snel eens gezellig langs!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.