Een babywieg zelf samen stellen doe je bij BabyRace

Zwanger en al druk rond aan het googlen voor dé leukste babywieg voor in jouw babykamer? Een babywieg koop je als ouders-to-be al ver voor de geboorte om alvast aan het idee te wennen dat er een wondertje aan zit te komen. Neem er ook de tijd voor, want het aanbod aan wiegjes is heel divers. BabyRace heeft een mooi aanbod van 100% natuurlijk houten co sleeper wiegjes en ovale wiegjes, macramé hangwiegjes, maar ook de populaire gehaakte mozesmand wiegjes. Bij BabyRace koop je altijd unieke babywiegjes die veilig en CE gekeurd zijn.

babywieg, wiegje, schommelwieg, wieg baby, babyschommel, babybedje, ovaal wiegje, ovaal babybedje

Babywieg

You're so welcome, baby!

Als je gezinsuitbreiding verwacht, dan is een van de eerste dingen die je aanschaft een babywieg. Fijn voor newborn baby’s die in een wiegje erg geborgen en veilig liggen. Voor een babywieg kun je op veel verschillende adressen terecht. Als je echter voor kwaliteit gaat en persoonlijk advies, dan is het toch beter zaken te doen met baby boutique BabyRace. Wij garanderen kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. Dat geldt zeker voor de vele verschillende variaties in wiegbekleding die wij ook o.a. bieden als pakketprijs.

De babywiegjes van BabyRace zijn voorzien van een uniek en speels design

Het unieke drie in één systeem van de co-sleepers geldt als een zeer duurzaam babybed, dat perfect geschikt is voor baby’s tot en met 2,5 jaar. Een andere optie is het co-sleeper wiegje en is geschikt voor baby’s tot en met 1 jaar. Als je zoekt naar een ovaal wiegje kun je kiezen uit een naturel of wit wiegje. Alle wiegjes zijn met de mooiste wiegbekleding combinaties te stylen. Uniek aan de wiegjes zijn de ronde vormen en het veilige schommelmechanisme. Zo kun je je baby heerlijk handmatig zachtjes in slaap wiegen. Duurzaam design is een statement waar wij voor staan. Wij werken met 100% natuurlijk beukenhout en ook de verf op waterbasis die we gebruiken zijn volgens de EU normen.

Wiegbekleding van prachtige kwaliteit

Zoek je een kleine babywieg voor je newborn baby of wil je juist een wiegje uitzoeken die je wat langer kunt gebruiken? Bij BabyRace ben je aan het juiste adres voor het uitzoeken van een babywieg naar wens. Ga je voor het bekende gehaakte mozesmandje als wiegje of juist voor een co-sleeper wiegje of ovaal wiegje? Bij BabyRace koop je ook allerlei accessoires voor de babykamer. Denk aan baby bouncers, babynestjes, verschoonmandjes, schommel standaarden. Maar ook heel veel beddengoed zoals: babydekentjes, lakentjes, swaddles, inbakerdoeken, kussentjes, bumpers, omranders, hemeltjes, moltons, bedzeiltjes en nog veel meer.

ovaal wiegje met vlechtbumper gebroken wit cappuccino

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.