Op zoek naar een uniek wiegje?

Zoals je wellicht al in de gaten hebt gehad is dat Baby Boutique BabyRace zicht focust op haar eigen design unieke wiegjes en co-sleepers. Als je iets bijzonders wilt van betaalbaar design, dan vind je via google, instagram of pinterest de prachtige wiegjes en co sleepers van BabyRace. 

Een wiegje koop je als ouders-to-be al ver voor de geboorte om alvast aan het idee te wennen dat er een wondertje aan zit te komen. Neem er ook de tijd voor, want het aanbod aan wiegjes is heel divers. BabyRace heeft een mooi aanbod van 100% natuurlijk houten co-sleeper wiegjes en ovale wiegjes, macramé hangwiegjes, maar ook de populaire gehaakte mozesmand wiegjes. Bij BabyRace koop je altijd unieke wiegjes die veilig en CE gekeurd zijn.

babywieg, wiegje, schommelwieg, wieg baby, babyschommel, babybedje, ovaal wiegje, ovaal babybedje

Wiegje

Geborgen & veilig slapen

Een babykamertje inrichten is natuurlijk super leuk, maar neemt ook keuze stress met zich mee. Gelukkig helpen Instagram en Pinterest heel erg veel betreft het stylen van je babykamer. Eén van de eerste dingen die je koopt als je op het punt staat om ouder te worden van een zoon of een dochter is een wiegje. Qua babykamer meubeltjes is een wiegje niet te missen. Betreft het wiegje van je dromen heb je nogal veel te kiezen. Kom de babywiegjes in het echt beleven in onze baby boutique of shop gemakkelijk online. Onze duurzame wiegjes koop je, mocht je willen met wiegbekleding en matras, voor een betaalbare prijs.

wiegje, co sleeper, co-sleeper, ovaalwieg, babywiegje

Familiewiegje

Het unieke drie in één systeem van de co-sleepers geldt als een zeer duurzaam ledikantje, dat perfect geschikt is voor baby’s tot en met 2,5 jaar. Een andere optie is het co-sleeper wiegje en is geschikt voor baby’s tot en met 1 jaar. Als je zoekt naar een ovaal wiegje kun je kiezen uit een naturel of wit wiegje en is ook geschikt voor baby’s tot en met 1 jaar. Alle wiegjes zijn met de mooiste wiegbekleding combinaties te stylen. Uniek aan de wiegjes zijn de ronde vormen en het veilige schommelmechanisme. Zo kun je je baby heerlijk handmatig zachtjes in slaap wiegen. Duurzaam design is een statement waar wij voor staan. Wij werken met 100% natuurlijk beukenhout en ook de verf op waterbasis die we gebruiken zijn volgens de EU normen.

Mozesmandje wieg

Wil je liever voor een kleiner wiegje voor erbij dat ook makkelijk verplaatsbaar is? Ga voor een origineel mozesmandje handgehaakt van BabyRace! Door de vormgeving van een ‘geborgen nestje’ voelt het gehaakte mozes mandje wieg al snel als vertrouwd en veilig aan voor je kindje. Het mozes mandje is gemaakt van 100% recyled katoendraad en is helemaal hand-made gehaakt. Ideaal voor newborn baby’s tot 4 maanden. Wil je liever wat langer het mozesmandje gebruiken? Ga dan voor de grotere variant, deze is tot 6 maanden te gebruiken. Een leuke standaard met wieg optie is handig en ook heel betaalbaar als set. Op zoek naar een tweeling wiegje van betaalbaar design? De mozesmandjes met schommel standaarden zijn hiervoor perfect.

mozesmand voor tweeling, tweelingwieg, wieg tweeling

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.