macrame boho maan hanger

Unieke boho hangers shop je bij baby-race.nl!

#bohobabykamer

macrame hanger maan

Babymobiel babykamer

Ben je op zoek naar een baby mobiel voor in de babykamer? Wij van BabyRace adviseren je graag om een goede keuze te maken waar jij en je baby lang van kunnen genieten!

Baby’s houden van een baby mobiel

Baby’s zijn nog zo klein, dat ze nog niet veel kunnen waarnemen, maar wat ze wel graag zien zijn bewegende voorwerpen. Een mobiel zorgt ervoor dat je baby ergens naar kan kijken als hij/zij in zijn/haar wiegje ligt. Je kleine wondertje richt de aandacht op het bewegende mobiel, waardoor ze rust krijgt en dat is weer bevorderlijk voor het inslapen.

Baby mobiel babykamer

De mobiel is een echte must-have in de babykamer en draagt bij aan een positieve slaaproutine van je baby.

baby mobiel maan en sterren - wieg met baby mobiel - cotton and sweets - babyrace

Babykamer inspiratie op instagram | Volg ons via @babyrace.official

Handgemaakte baby mobiel

Kun je de baby mobieltjes ook zelf customizen?

Dit is een veel voorkomende vraag. De handgemaakte baby mobieltjes zijn uniek in zijn soort en ontworpen door BabyRace. De kleurenset kunt u zelf kiezen bij het bestellen. Het handgemaakte baby mobiel met lama’s & veertjes hangt heel mooi boven een babywiegje, een box of in de babykamer. Je baby zal dit spelletje van beweging, en de vormen en kleurtjes helemaal geweldig vinden! Het mobieltje is gemaakt van macramé en hangt aan een duurzaam houten ring.

boho babymobiel met regenboogjes in natural earth, mobiel babykamer

Welk baby mobiel past bij jou?

De babykamer is natuurlijk niet af zonder een uniek baby mobiel boven de babybox, de babywieg, verschoningstafel of een mooie plek in de babykamer. Welke baby mobiel van BabyRace past het beste in jouw babykamer? Bekijk ze allemaal en shop de leukste mobiel voor je wondertje.

Kernwoorden producten

  • baby mobiel hout
  • muziekmobiel baby
  • baby mobiel voor boven wieg
  • mobiel babykamer
  • mobiel baby box

De baby mobieltjes zijn alle perfect voor boven een wieg, box of in de babykamer. Alle mobile babykamer zijn met nauwe precisie afgewerkt.

Ontwerp je eigen baby mobiel
Bij de meeste designs van onze baby mobiel kun je kiezen uit kleuren naar keuze.

Goede service & garantie
Onze klanten zijn koning. Mocht er onverwacht iets ontbreken of tegenvallen, helpen wij graag.

Uniek design
De baby mobieltjes van BabyRace worden handgemaakt en zijn dus uniek.

Verliefd geworden op de babywiegjes met baby mobiel van BabyRace? Zoek niet verder!

Wij nemen de tijd om onze klanten goede service te bieden. De klantenservice van BabyRace weet maar al te goed dat het niet zomaar een babybedje is, die je aanschaft. Het is een hele beleving! Het begint natuurlijk al bij het inrichten van de babykamer. Je zult het zien; telkens wanneer je de kamer binnenloopt, zal je dromen over jouw aankomend wondertje.  Wij kennen dat gevoel natuurlijk en daarom willen wij je als ouder helemaal klaarmaken voor deze ervaring. Dat doen we door je van genoeg informatie te voorzien op deze site. Het exclusieve wiegje van BabyRace wordt naast onze website, ook aangeboden op Bol.com. Ook de klantenservice van Bol kan je uitgebreid helpen met eventuele vragen, mocht je dat willen.

 

Onze visie

Investeren in dromen en dé babybeleving.
Vanuit deze visie is BabyRace begonnen. De beleving van een kind start als baby. Wij besteden daarom alle aandacht aan de beleving van een baby . Uiteraard begint dat al bij het slapen gaan; fantasierijke dromen en een goede rust zullen je baby aangenaam laten slapen. Niets is zo fijn is als dat je baby goed doorslaapt en jij als mama of papa tegelijkertijd ook rust kan nemen. De rust die je nodig hebt als nieuwe ouder is zeer belangrijk. Dat weten wij als geen ander. Het is ook niet vanzelfsprekend dat je kleine wondertje zomaar in slaap valt. Comfort en geborgenheid spelen hierin een grote rol. Als je baby zich veilig voelt in zijn bekende “nest” zal hij of zij rustig zijn en prettig kunnen (door)slapen. Door de vormgeving van een ‘nestje’ voelt het babywiegje al snel vertrouwd en veilig aan. Er zit een veilig schommelmechanisme in de schommelwieg verwerkt, die je kleintje zachtjes in slaap zal brengen. Door de unieke wiegfunctie kan je je baby tot 12 maanden lang heerlijk laten dromen in de wiegjes met hemeltje van BabyRace.

ovaal wiegje babyrace / wieg met hemeltje - babywiegjes - wieg baby - baby schommelwieg

Wiegje met hemeltje met een unieke baby mobiel

Iedere babykamer heeft een pronkstuk nodig. Een unieke wieg met hemeltje in de babykamer met een unieke baby mobiel laat een spetterende indruk achter. Bij de exclusieve babywiegjes van BabyRace kun je kiezen uit een uniek design! Kies je voor de rechthoekige co-sleeper wieg of voor het ovaal wiegje? Wij garanderen: de complimentjes vliegen je om de oren!

De voordelen van de babywiegjes

Los te bestellen
De hemeltjes & de bekleding van BabyRace zijn ook los te bestellen!

Goede service & garantie
Onze klanten zijn koning. Mocht er onverwacht iets ontbreken of tegenvallen, helpen wij graag

Uniek design
De vormgeving van onze wiegjes zijn uniek door de vorm van een ‘nestje’ in rechthoek of ovale vorm

Wist je dat onze co-sleeper wieg de hoogste stand heeft van alle co-sleepers in Nederland & België? Perfect voor boxspring bedden!

Inspiratie links

Ik ben op zoek naar babykamer inspiratie

Op zoek naar een wiegje met hemeltje

Welk type baby wiegje is de beste keuze?

Op zoek naar een exclusieve wieg?

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn baby veilig slaapt?

Reviews

“Vriendelijke service en mooi product” – Olivier Steenhout uit België

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.