De co sleepers collectie van BabyRace

Als je een bijzondere babybedje wilt van betaalbaar, duurzaam design, dan ben je wellicht via google, instagram of pinterest bij Baby Boutique BabyRace uitgekomen. De prachtige wiegjes en co sleepers van BabyRace zijn nergens anders te verkrijgen. Wij streven naar een persoonlijke touch waarbij de ouders-to-be in alle rust informatie krijgen om vervolgens een keuze te maken uit de unieke collectie co-sleepers, wiegjes en ledikanten.

Co-sleeping
Een co-sleeper koop je als ouders-to-be om in de eerste maanden je baby gemakkelijker te voeden en verzorgen. Een babybedje naast je bed plaatsen bevorderd het idee dat er een wondertje aan zit te komen. BabyRace biedt een mooi aanbod van 100% natuurlijk houten co-sleepers wiegjes, maar ook co-sleepers in kleur. Bij Baby Boutique BabyRace koop je altijd een uniek babybedje volgens de Europese veiligheidsnormen en duurzaam in gebruik.

cosleeper aan bed, cosleeper ledikant, co sleeper aan ouderlijk bed, houten cosleeper, hoge cosleeper voor boxspring, witte cosleeper babyrace

Ideaal naast de boxspring

De co-sleepers van de BabyRace collectie zijn lang door te gebruiken en vervolgens weer door te geven aan een nieuwe baby op komst. Tot een leeftijd van 2,5 jaar kun je het babybedje gebruiken voor je baby. Na de leeftijd van 2 jaar kan de ledikant getransformeerd worden in peuterbedje. In peuterbedje modus tot 3 jaar te gebruiken.

co sleeper ledikant peuterbed box in een

Co sleepers 5 in 1

Sweet dreams next to mommy and daddy, baby! De co-sleeper ledikant van BabyRace is multifunctioneel en duurzaam in gebruik. Het babybedje biedt namelijk 5 functies: ledikant, co-sleeper, schommelwieg, box, peuterbedje. 

Wist je dat de band tussen ouders en kind in deze beginfase van de baby extra versterkt wordt door het gebruik van een co sleeper?

Co sleeper veilig vastzetten

Co-sleeper veilig vastzetten aan ouderlijk bed

Kies je voor een van de co-sleepers van BabyRace dan ontvang je ook meteen een veilig fixeer systeem inclusief. De ledikanten zijn in hoogte verstelbaar en past aan alle bedden, ook aan hoge boxspring bedden. Veilig samen met je baby naast je slapen, ideaal voor de eerste paar maandjes. Om de co-sleeper ledikant veilig vast te zetten werken we met een gepatenteerd vastzet systeem (2 onderdelen die de co-sleeper met het ouderlijk bed vastzetten). Voor boxspring bedden bieden we een bevestigingsband. Zo wordt het ouderlijk bed met het aanschuifbedje gekoppeld om samen met je baby veilig te slapen.

 

co sleeper vastzetten aan bed, co sleeper bevestigen

FSC-Gecertificeerd
Wij bieden babybedjes van 100% natuurlijk hout FSC-gecertificeerd.

Duurzaam Design
Onverslijtbaar, lang door te gebruiken.

Ronde Vormen
De prachtige ronde vormen een herkenbaarheid in het concept van BabyRace.

Wiegje dat schommelt
Uniek schommelmechanisme waardoor de ouder de baby handmatig zachtjes in slaap kan wiegen.
Schommelmechanisme is vergrendelbaar.

Babybedje & Peuterbedje in één
De co-sleeper ledikant is te gebruiken van newborn tot peuter. De bedbodem is te verstellen naar onder naarmate het kindje groter en beweeglijker wordt. Na de leeftijd van 2 jaar kan de voorzijde van het babybedje eraf en kan het dienen als peuterbedje.

Hemelstang & matras inclusief
Bij de wiegjes en cosleepers van BabyRace ontvang je de hemelstang en een standaard babymatrasje gratis erbij!

Co-sleeper wieg

Wiegje en co-sleeper in één

Wist je dat wij meerdere co-sleepers in de collectie bieden? De co-sleeper wieg kan precies aan elke bedhoogte van alle type bedden veilig worden vastgezet. Ideaal voor hoge boxsprings. De fijnste functie is dat je vanuit je bed het veiligheids rekje omlaag en omhoog makkelijk kan verstellen.

 

co-sleeper wieg met vlechtbumper

Co sleeper verlenging

Co-sleeper veilig vastzetten aan ouderlijk bed

Kies je voor een van de co-sleepers van de BabyRace collectie? Dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je veilig kan samen slapen met je baby. Om de co-sleeper veilig vast te zetten zonder dat er een spleet opening voor kan komen, werken we met dit verlenging onderdeel. Deze kan gebruikt worden om de co-sleeper vast te maken aan het ouderlijk bed. Dit geldt voor gewone bedden waarbij het matras in het bedframe ligt met een brede omranding eromheen of gewone bedden waarbij een spleet onstaat. Voor een boxspring bed is dit onderdeel niet nodig. Zo is er voor ieder type bed een co-sleeper bevestiging om samen met je baby veilig te slapen.

 

co-sleeper verlenging voor aan ouderlijk bed te bevestigen.
cosleeper babyrace, ledikant, co-sleeper wieg, co-sleeper ledikant, babybed, wieg naast bed, houten co sleepers, witte cosleepers

De beste houten co-sleepers van de Benelux

Als je gezinsuitbreiding krijgt, dan wil je natuurlijk op alle gebieden het beste voor jouw baby. Dat geldt ook voor het slapen van de baby. Kies je voor een co-sleeper ledikant, dan kun je de co-sleeper later ook transformeren naar ledikant, peuterbedje en box.

Duurzaam design waarover nagedacht is
Naarmate je kindje groeit kun je de ledikant transformeren naar een peuterbedje, tot de maximale leeftijd 3-3,5 jaar. Op de laagste stand verstellen met open zijde, zodat peuter er makkelijk in en uit kan stappen.

Houten co-sleepers en witte co-sleepers
De meest populaire co-sleeper is de houten versie. Natuurlijk materiaal, makkelijk te stylen in iedere babykamer en een warme kleur die veel harten van aanstaande ouders al heeft verkocht. De witte co-sleeper blijft ook altijd een mooie eyecatcher. Vanaf juli 2023 bieden we co-sleeper ledikanten in de combinatie kleur wit/naturel hout.

zwarte co sleepers, co-sleeping, co sleeper ledikant, zwart babybedje

Zwarte co-sleepers

Trending in babyland: zwarte babymeubels
Wij bieden onze wiegjes ook in diverse kleuren. De zwarte kleur is sinds een aantal jaar niet meer uit ons aanbod te slaan. De populaire kleur heeft een opmars in meubeldesign land. Wij bieden zwarte wiegjes en co-sleepers in de collectie CookieKids. De verf die wij gebruiken op waterbasis is volgens de EN-71 veiligheidsnormen.

Wiegjes van betaalbaar duurzaam design
BabyRace heeft een mooie collectie verschillende soorten wiegjes die je helemaal zelf samen kunt stellen. Zo bieden we een mooi aanbod van aanschuifwiegjes, ovale wiegjes , ledikant wiegjes en de populaire gehaakte mozesmandjes wiegjes. Stijl je eigen wieg samen met accessoires en wiegbekleding van de mooiste merkjes in ons assortiment. Niet voor niets kiezen aanstaande ouders voor de kwalitatieve ambacht en design producten van Baby Boutique BabyRace.

co sleeper wiegje white natural theobebe

De voordelen van co-sleepers

 

✩ Als je baby pas geboren is, voelt hij of zij zich veiliger dicht in de buurt van mama en papa.

✩ Je baby voelt en ruikt je aanwezigheid en dat stelt hem op zijn gemak.

✩ Je kunt je baby goed in de gaten houden en je bent er direct bij als er wat aan de hand is.

✩ ‘s Nachts voeden is een stukje makkelijker! Je baby ligt zo bij je als hij uit het bedje gehaald moet worden voor borstvoeding of een flesje.

✩ Een co-sleeper staat stevig vast bevestigd naast het ouderlijk bed en is dus een apart bedje voor je baby wat veiligheid biedt. Het slapen met baby in het ouderlijk bed is af te raden vanwege warmte, verpletting & stikkingsgevaar.

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.