Co sleeper wiegje of co sleeper ledikant?

/
Co sleeper wiegje of co sleeper ledikant?
co sleeper wiegje of co sleeper ledikant

Co-sleeping

Veilig slapen, dicht in de buurt van mama en papa

Wat is een co sleeper?
De co sleeper is een wieg aan bed met de zijde tegen jouw bed open, zodat de baby comfortabel & veilig naast je slaapt. Een co sleeper wordt vaak in het Nederlands vertaald als ‘aanschuifbedje’, oftewel een wieg aan bed.

Hoe lang kan ik de co sleeper gebruiken?
Co-sleeper wieg: Vanaf de geboorte kun je de wieg aan bed tot ongeveer 6 maanden gebruiken. Dit is natuurlijk wel gebaseerd op de bewegelijkheid van je baby. Na 6 maanden zou je kunnen overwegen om de co sleeper functie van BabyRace te veranderen in babywiegje, dus met beide zijkanten dicht.  Zo kun je je baby tot 12 maanden lang laten dromen in de multifunctionele schommelwieg van BabyRace. Co-sleeper ledikant: Vanaf de geboorte kun je de co-sleeper ledikant tot ongeveer 2,5 jaar gebruiken.

*Het wordt landelijk bepaald door consultatiebureaus om je baby minimaal 6 maanden bij de ouders op de slaapkamer te laten slapen wegens de veilige redenen voor preventie wiegendood. Co sleepers zijn van toegevoegde waarde voor pasgeborenen.

co sleeper weig BabyRace aan bed
co sleeper wieg met PomPom bekleding en aanschuifbedje babyrace, co sleeper, aanschuifwiegje, wieg baby, schommelwieg, wiegjes, babywiegjes, wiegje hout
Co-sleeper ledikant als peuterbedje
Co-sleeper ledikant zonder bekleding, babybedje, wiegje
mozesmand en babybedje babyrace

Babykamer inspiratie op instagram | Volg ons via @babyrace.official

De voordelen van een co-sleeper

De wieg aan bed functie is vooral erg fijn voor in de eerste paar maanden, wanneer je baby intensief zorg nodig heeft in de nacht. Wist je dat de band tussen ouders en kind in deze beginfase van de baby extra versterkt wordt door het gebruik van een co sleeper? Hieronder delen we graag nog meer voordelen zoals:

✩ Als je baby pas geboren is, voelt hij of zij zich veiliger dicht in de buurt van mama en papa.

✩ Je baby voelt en ruikt je aanwezigheid en dat stelt hem op zijn gemak.

✩ Je kunt je baby goed in de gaten houden en je bent er direct bij als er wat aan de hand is.

✩ ‘s Nachts voeden is een stukje makkelijker! Je baby ligt zo bij je als hij uit het bedje gehaald moet worden voor borstvoeding of een flesje.

✩ Een co-sleeper staat stevig vast bevestigd naast het ouderlijk bed en is dus een apart bedje voor je baby wat veiligheid biedt. Het slapen met baby in het ouderlijk bed is af te raden vanwege warmte, verpletting & stikkingsgevaar.

Vlechtbumper velvet nude
01
Co-sleep Easy Fix
De voorzijde kan gemakkelijk gedemonteerd worden, zodat de ledikant in een co-sleeper veranderd.
02
Verstelbaar naar wens
Het babybedje kun je op de gewenste hoogte verstellen.
03
100% katoen
De bekledingsets zijn Oeko-Tex gecertificeerd en hebben een luxe uitstraling door de fijne luchtdoorlatende stoffen.
04
Multifunctioneel
De co-sleeper ledikant is een babybedje, co-sleeper, schommelwieg, box en peuterbedje in één.
05
In slaap wiegen
Laat je baby rustig in slaap vallen door het babybedje te schommelen.

Wat maakt de co sleeper ledikant van BabyRace uniek?

 

 • De co-sleeper ledikant van BabyRace is een babybedje, schommelwieg, co-sleeper & box in één! Het ledikant is gemakkelijk te transformeren van co-sleeper aan bed naar babybedje;
 • Het ledikant is verstelbaar in iedere gewenste hoogte, ideaal in te stellen voor de juiste hoogte van jouw bed. Wist je dat de co sleeper ledikant van BabyRace de hoogste is van Nederland en België? Het babybedje past naast (hoge) boxspring bedden. Er zijn nog weinig co sleepers op de markt te vinden die verstelbaar zijn voor alle type bedden en hoge boxspring modellen. Yay, we are the first!
 • Het ledikant heeft een prachtig design met ronde vormen (kenmerk stijl BabyRace);
 • Het ledikant is een 100% natuurlijk product. Beukenhout fsc-gecertificeerd;
 • Veilig volgens EU-normen voor ledikanten;
 • De voorleuning van het babybedje kan worden verwijderd (voor co-sleeping, maar ook later voor peuterbedje);
 • De co-sleeper ledikant wordt geleverd met bevestiging onderdelen om aan het ouderlijk bed vast te maken;
 • De babywieg heeft een unieke schommelfunctie, waardoor je je baby makkelijk in slaap kunt wiegen. De schommelwieg is ideaal voor baby’s die niet meteen in slaap kunnen vallen. Het is een feit dat baby’s door beweging (wiegen) beter in slaap vallen. De schommelwieg kun je nadat je baby in slaap is gevallen stoppen, door de stoppers in het schommelmechanisme te plaatsen. De babybedjes van BabyRace zijn speciaal gecreëerd om je baby gemakkelijker in slaap te wiegen.
 • Stel je eigen co-sleeper samen (keuze uit hemeltjes, omranders, dekentjes, babylakentjes, hoeslakentjes en matrassen)
baby boutique babyrace, baby speciaalzaak, babykamer meubels, babywinkel, showroom babyrace

NEW BABY BOUTIQUE

Ben jij zwanger? Kom gezellig langs in de nieuwe baby boutique van BabyRace! Beleef de babywiegjes & boho babykamer musthaves nu live!

Openingstijden: Maandag, Dinsdag, Donderdag & Zaterdag van 10:00-17:00.

Stel je eigen co-sleeper samen
Keuze uit verschillende kwalitatieve en luchtdoorlatende stoffen. Wij garanderen 100% katoen, Oeko-tex gecertificeerde stoffen.

Goede service & garantie
Onze klanten zijn koning. Mocht er toch onverwacht iets missen of niet werken dan kunt u altijd de klantenservice bereiken!

Uniek design
De vormgeving van onze co-sleepers zijn uniek door de ronde vormen van een ‘nestje’. Duurzaam design gerealiseerd uit 100% beukenhout.

co sleeper wieg naast bed, aanschuifbedje naast bedje
01
Uniek schommelmechanisme
Wieg je baby in slaap door het babybedje te schommelen.
02
Co-sleeper wieg
De voorzijde van de co-sleeper is gemakkelijk te demonteren.
03
Stel je eigen wieg samen
Hemeltje (muggennet), bumper, matras, deken, hoeslakentje etc.

Wat maakt de co sleeper wieg van BabyRace uniek?

 

 • De co-sleeper wieg van BabyRace is een babybedje, co-sleeper & schommelwieg in één! Het babywiegje is gemakkelijk te transformeren van co-sleeper aan bed naar babybedje met schommelfunctie.
 • Het babywiegje is verstelbaar in 3 hoogtes, ideaal voor de juiste hoogte van jouw bed. Wist je dat de co sleeper wieg van BabyRace de hoogste is van Nederland en België? Het aanschuifwiegje past naast (hoge) boxspring bedden. Er zijn nog weinig co sleepers op de markt te vinden die verstelbaar zijn voor alle type bedden en hoge boxspring modellen. Yay, we are the first!
 • De voorleuning van het babywiegje kan worden verwijderd;
 • De grootte van de co-sleeper wieg is iets groter dan het standaard model wieg. Je baby kan van dit babywiegje langer gebruik maken (t/m 1 jaar)
 • De co-sleeper wieg wordt geleverd met bevestigingsband om aan het ouderlijk bed vast te maken.
 • De babywieg heeft een unieke schommelfunctie, waardoor je je baby makkelijk in slaap kunt wiegen. De schommelwieg is ideaal voor baby’s die niet meteen in slaap kunnen vallen. Het is een feit dat baby’s door beweging (wiegen) beter in slaap vallen. De schommelwieg kun je nadat je baby in slaap is gevallen stoppen, door de stopper in het schommelmechanisme te plaatsen. De babybedjes van BabyRace zijn speciaal gecreëerd om je baby gemakkelijker in slaap te wiegen.
 • Mooie bekledingset inclusief (hemeltje, bedbumper (stootrand), babymatrasje met hoeslakentje)
 • Stel je eigen wieg samen concept. Verschillende keuzes in bedbumpers, hemeltjes, hoeslakens en matras.

Op zoek naar een co-sleeper die je helemaal zelf kunt samenstellen?

Wij nemen de tijd om onze klanten goede service te bieden. De klantenservice van BabyRace weet maar al te goed dat het niet zomaar een co-sleeper is die je aanschaft. Het is een hele beleving! De beleving van een baby krijgen start o.a. al bij het inrichten van de babykamer. Dromen over de baby elke keer weer als je het babykamertje weer binnenkomt. Wij kennen dat gevoel natuurlijk en willen voor jullie als nieuwe ouders, deze droom ervaring delen door middel van onze prachtige collectie co-sleepers te introduceren. Voor styling advies zijn wij natuurlijk ook altijd te bereiken, want een mooie samenstelling van je co-sleeper moet uiteraard wel passen in de nieuwe babykamer.

 

Wij wensen alle ouders en baby’s een goede nachtrust in de schommel wiegjes van BabyRace.

Investeren in dromen en dé wieg beleving.
Vanuit deze visie is BabyRace begonnen. De beleving van een kind start als baby. Wij besteden daarom alle aandacht aan de beleving van een baby . Uiteraard begint dat al bij het slapen gaan; fantasierijke dromen en een goede rust zullen je baby aangenaam laten slapen. Niets is zo fijn is als dat je baby goed doorslaapt en jij als mama of papa tegelijkertijd ook rust kan nemen. De rust die je nodig hebt als nieuwe ouder is zeer belangrijk. Dat weten wij als geen ander. Het is ook niet vanzelfsprekend dat je kleine wondertje zomaar in slaap valt. Comfort en geborgenheid spelen hierin een grote rol. Als je baby zich veilig voelt in zijn bekende “nest” zal hij of zij rustig zijn en prettig kunnen (door)slapen. Door de vormgeving van een ‘nestje’ voelen de co-sleepers al snel vertrouwd en veilig aan. Er zit een veilig schommelmechanisme in de schommelwiegjes verwerkt, waarbij je je kleintje zachtjes in slaap kunt brengen. Door de unieke wiegfunctie kan je je baby heerlijk laten dromen in een van de babywiegjes of co-sleepers van BabyRace.

Wist je dat onze co-sleeper wieg de hoogste stand heeft van alle co-sleepers in Nederland & België? Perfect voor boxspring bedden!

Co-sleeper wiegje of co-sleeper ledikant

Wat zijn de voordelen van een schommelwieg?

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn baby veilig slaapt?

Reviews

“Prachtig en er was goed over nagedacht om dit te ontwerpen” – Christine M. uit Utrecht

“Heel handig bedje, staat naast ons bed” – Hans van V. uit Weert

“Wat BabyRace op de webshop uitstraalt met de quote ‘a happy baby is a happy mommy’ is bij deze helemaal waar. De co-sleeper ledikant is echt ideaal” – Rosanne van C. uit Breda

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.