Unieke wiegjes

Een wiegje koop je als ouders-to-be al ver voor de geboorte om alvast aan het idee te wennen dat er een wondertje aan zit te komen. Neem er ook de tijd voor, want het aanbod aan wiegjes is heel divers. BabyRace heeft een mooi aanbod van 100% natuurlijk houten co-sleeper wiegjes, ovale wiegjes en de populaire gehaakte mozesmand wiegjes. Bij Baby Boutique BabyRace koop je altijd unieke wiegjes volgens de Europese veiligheidsnormen en duurzaam in gebruik. Wij streven naar een persoonlijke touch waarbij de ouders-to-be in alle rust informatie krijgen om vervolgens een keuze te maken uit de unieke collectie co-sleepers, wiegjes en ledikanten.

Ontworpen door een mama
Als je een bijzondere wieg of babybedje wilt van betaalbaar, duurzaam design, dan ben je wellicht via google, instagram of pinterest bij Baby Boutique BabyRace uitgekomen. De prachtige wiegjes en co sleepers van BabyRace zijn ontworpen door een mama (de eigenaresse) die eigenschappen miste in het aanbod van wiegjes toendertijd in Nederland en Belgie en toen zelf is begonnen met het ontwerpen van de bestaande wiegjes en cosleepers. Nergens anders te verkrijgen, multifunctionele wiegjes en dus uniek in zijn soort.

wiegje hout met matras, wiegje babyrace, ovaal wiegje, ovale wieg, ovale houten wieg, houten wieg, schommelwieg, familiewieg, wieg met hemeltje, wieg met matras

Wiegje van je dromen

Geborgen & veilig slapen

Een babykamertje inrichten is natuurlijk super leuk, maar neemt ook keuze stress met zich mee. Gelukkig helpen Instagram en Pinterest heel erg veel betreft het stylen van je babykamer. Eén van de eerste dingen die je koopt als je op het punt staat om ouder te worden van een zoon of een dochter is een babybedje. Qua babykamer meubeltjes is een wiegje niet te missen.

Stijl je wieg zelf samen
Gun je baby en jezelf het wiegje van je dromen. Kom de babywiegjes in het echt beleven in onze baby boutique of shop gemakkelijk online. Onze duurzame wiegjes zijn geheel customizable, stijl je babywieg zelf samen met een hemeltje, wiegbekleding en matras, voor een betaalbare prijs.

Co sleeper wiegjes

co sleeper wieg hout, co sleeper wiegje, houten co sleeper, houten aanschuifwieg, co-sleeper, co-sleeper wieg, naturel houten wiegje, aanschuifbedje, cosleeper voor hoge boxspring bedden, wiegje aan bed

Ovale wiegjes

ovaal ledikantje wiegje babywieg babybedje

Ledikant wiegjes

co-sleeper met matras BabyRace, co sleeper ledikant met vlecht omrander, boxvlecht, wiegje, ovaal ledikant

Schommelwiegjes

ovaal wiegje babyrace, houten wiegje, schommelwiegje, familiewieg, wiegje met hemeltje, tweelingwiegje

Wat is er uniek aan de wiegjes van BabyRace?

Duurzaam Design
Onverslijtbaar, lang door te gebruiken als familiewieg.

FSC-Gecertificeerd
Wij bieden babybedjes van 100% natuurlijk hout FSC-gecertificeerd.

Ronde Vormen
De prachtige ronde vormen een herkenbaarheid in het concept van BabyRace.

Wiegje dat schommelt
Uniek schommelmechanisme waardoor de ouder de baby handmatig zachtjes in slaap kan wiegen.
Schommelmechanisme is vergrendelbaar.

Zelf customizen
Baby Boutique BabyRace biedt de unieke mogelijkheid om je wiegje helemaal in jouw gewenste stijl te stylen van matras tot hemel.

Hemelstang & matras inclusief
Bij de wiegjes en cosleepers van BabyRace ontvang je de hemelstang en een standaard babymatrasje gratis erbij!

Co-sleeper wiegjes en ledikanten

Veilig naast je baby slapen
Naast de collectie wiegjes bieden wij ook aanschuifwiegjes oftewel co-sleepers. We presenteren een wieg én een ledikant die veilig aan het ouderlijk bed vast kan worden gezet met een bevestigingsband. Het unieke vijf in één systeem van onze co-sleeper ledikant geldt als een zeer duurzaam ledikantje, dat perfect geschikt is voor baby’s tot en met 3 jaar. Het BabyRace babybed dient als co-sleeper, ledikant, peuterbed, schommelwieg en box. De co-sleeper ledikanten bieden we in 4 kleuren: Naturel, Naturel-wit, Wit, Zwart.

De andere optie is het co-sleeper wiegje en is geschikt voor baby’s tot en met 6/9 maanden. Deze cosleeper is ideaal voor in het begin van je newborn baby. Geborgen met een veiligheidsrek die omhoog en omlaag kan worden gesteld. Deze aanschuifwieg is in alle hoogtes te verstellen en ideaal om aan hoge boxspring bedden als normale bedden vast te maken. Alle wiegjes zijn met de mooiste hemeltjes en wiegbekleding combinaties te stylen.

Zwarte wiegjes

Wij bieden onze wiegjes ook in diverse kleuren. De zwarte kleur is sinds een aantal jaar niet meer uit ons aanbod te slaan. De populaire kleur heeft een opmars in meubeldesign land. Wij bieden zwarte wiegjes en co-sleepers in de collectie CookieKids. Uiteraard zijn al onze babybedjes die wij aanbieden ontwikkeld met verf op waterbasis die veilig gekeurd is volgens EU norm EN-71.

ovaal ledikant zwart, zwart wiegje, zwarte babykamermeubels, babybed scandi stijl

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.