De voordelen van wiegen

/
De voordelen van wiegen
Babybed BabyRace in babykamer, luxury-chic, Scandinavisch, minimalistische stijl

Wiegen wiegen wiegen in de baby schommelwieg van BabyRace

5 tips | veilig slapen in de babykamer

De co sleeper functie van BabyRace is vooral erg fijn voor de eerste paar maanden, wanneer je baby intensief zorg nodig heeft in de nacht. Als je baby er klaar voor is, kan de co sleeper wieg transformeren naar een babybed. Uiteindelijk wil je als ouder natuurlijk dat je baby in zijn of haar eigen babybed in de babykamer gaat slapen. Wij geven je tips!

Hoe bereid ik mijn baby voor om in de babykamer te gaan slapen?
Na maandenlang de baby intensief te hebben verzorgd in je eigen slaapkamer is het nu tijd om de baby in zijn eigen kamertje te laten slapen. Wellicht heb je van te voren al wel eens getest door je baby in zijn eigen kamer de middagslaapjes te laten doen. De afstand van slapen bij de ouders naar slapen in eigen babykamertje wordt zo kleiner en dus went de baby makkelijker. Mocht je dat nog niet hebben gedaan is dit de eerste tip! Laat je baby wennen aan de nieuwe omgeving, in zijn of haar babykamer!

Voeden in de babykamer
Heeft je baby altijd een nachtvoeding nodig gehad? Geef je nog een flesje of borstvoeding voordat je zelf gaat slapen? Zorg dat je dat speciale momentje met je baby niet verliest en kies voor een comfortabele stoel in de babykamer! Wellicht kun je in de middag je baby ook eens laten wennen door een voeding in de stoel te geven.


Plan de avondjes slapen in de babykamer

Niet alleen de baby moet wennen aan de nieuwe situatie, ook jij en je partner. Vind je het moeilijk om je baby in de babykamer te laten slapen? Begin dan eerst met een aantal dagen in de week. Vervolgens na een tijdje zul je zien dat jij en je baby er beide aan zijn gewend en de overstap naar elke dag, slapen in de babykamer, makkelijker is geworden.

BabyRace is hét babybedje dat speciaal gecreëerd is om je baby gemakkelijker in slaap te wiegen.


Wieg je baby in de babywieg van BabyRace
Heeft je baby nog even een zetje nodig om goed te slapen of blijft je baby maar jengelen van moeheid? Beweeg het babybedje van BabyRace door het heen en weer te wiegen. Door deze unieke wiegfunctie van het babybedje lukt het je de baby heerlijk tot rust laten komen. De kans is hiermee groter dat je baby weer snel in slaap valt. Zodra de baby slaapt, stop je de stopper in het wiegmechanisme, zodat het babybedje niet meer kan bewegen. Check dit altijd om de veiligheid te garanderen. Dit geldt uiteraard voor baby’s die beginnen met bewegen, omdraaien en opstaan.

De babyfoon is de must-have gadget op de babykamer
De babyfoon is een must! Zorg voor een goedwerkende babyfoon in de babykamer. Een van de belangrijkste items die je nodig hebt in de babyuitzet. De babyfoon gebruik je om contact te houden met je baby tijdens zijn slaapjes. Laat je baby nooit zonder babyfoon in een ruimte slapen waar je zelf niet bij bent.

Enthousiast geworden?

Wil je ook graag de prachtige schommelwieg in jouw babykamertje zien schitteren? Waar wacht je nog op! Shop de babywieg van BabyRace.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.