Trending: Schommel voor baby

Schommelen, dat vindt iedereen te gek! Ook baby’s. Je kunt er bijna wel zeker van zijn dat je er 1000 schaterlachjes voor terug krijgt! De nieuwste babyschommels zijn speciaal ontwikkeld om je kindje al jong te laten spelen. De babyswing is hand-made gerealiseerd en bestaat volledig uit macreme (gevlochten stevig touw). De babyschommel hebben we gecreëerd door de toenemende vraag naar een schommel voor baby’s. 

Lekker bewegen in de nieuwe babyschommel van BabyRace
It’s december baby! BabyRace is bezig met vele nieuwe producten. De nieuwste babyswing of babyschommel gemaakt uit macrame is helemaal trending!

De functies van de schommel voor baby 

Een babyschommel is ideaal om je baby te kalmeren en rustig te houden. Voor baby’s is het heerlijk rustgevend om lekker te schommelen en rond te kijken. Een nieuwe vorm van de babywieg die niet alleen voor slapen bedoelt is, maar juist ook voor plezier! De hangwieg oftewel de baby schommel is harstikke leuk om midden in je woonkamer te plaatsen en je baby rustig in te laten schommelen. Deze hangwiegen schommelen licht en de beweging werkt rustgevend voor je baby.

Uiteraard alleen voor baby’s 

De baby schommels zijn van stevig materiaal gemaakt. Baby’s kunnen hier veilig in liggen. Zorg dat je altijd bij je baby in de buurt blijft!

Uniek cadeau
Ben je zwanger? Is je vriendin of vrouw zwanger? Gaat u binnenkort oma of opa worden? Het perfecte cadeau is natuurlijk een exclusieve babyschommel die niet iedereen heeft! Je kunt de schommel voor je baby nu hier shoppen!

 

Investeer in een babywieg, wieg baby, schommelwieg, baby schommel

Let’s play and sleep – schommel voor baby

Wij van BabyRace hebben veel op de planning staan! Er komen namelijk veel leuke samenwerkingen aan en ook meer nieuwe producten. Zo spannend allemaal! Wat zeker op onze wenslijst staat qua producten zijn babynestjes en mozesmandjes. Deze lijn is exclusief hand-made. De producten zullen dus exclusief met de hand worden gemaakt! We zijn zo benieuwd naar jullie reacties. Jullie zullen nog even moeten wachten op de productlancering. De nieuwe producten zullen eind december verwacht worden.

[yikes-mailchimp form=”1″ description=”1″]
Share this post

There are no comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.