exclusieve babywiegjes, duurzame babywiegjes, luxe babywiegjes, babywieg aan bed deluxe, wiegjes met hemeltje, wiegjes bekleden

Over de babywiegjes van BabyRace

Investeren in dromen en dé babybeleving.
Vanuit deze visie is BabyRace begonnen. De beleving van een kind start als baby. Wij besteden daarom alle aandacht aan de beleving van een baby . Uiteraard begint dat al bij het slapen gaan; fantasierijke dromen en een goede rust zullen je baby aangenaam laten slapen. Niets is zo fijn is als dat je baby goed doorslaapt en jij als mama ook rust kan nemen. De rust die je nodig hebt als nieuwe ouder is zeer belangrijk. Dat weten wij als geen ander. Het is ook niet vanzelfsprekend dat je kleine wondertje zomaar in slaap valt.

Comfort en geborgenheid spelen hierin een grote rol. Als je baby zich veilig voelt in zijn bekende “nest” zal hij of zij rustig zijn en prettig kunnen (door)slapen. Door de vormgeving van een ‘nestje’ voelen onze babywiegjes en co-sleepers al snel vertrouwd en veilig aan. Een baby wiegen zal je baby rustig in slaap brengen, vandaar dat wij kiezen voor schommelwiegjes met een veilig schommelmechanisme. Door de unieke wiegfunctie kan je je baby heerlijk laten dromen in een babywieg, co-sleeper ledikant of mozes mandje wieg van BabyRace.

BabyRace verzamelt unieke babywiegjes die speciaal gecreëerd zijn om je baby gemakkelijker in slaap te wiegen.

wiegje met hemeltje en bekleding, babywieg aan bed
mozes mandje wieg, gehaakt babymandje, mozesmandjes, wiegjes

Online baby boutique BabyRace

De boho babykamer experience
BabyRace is een vooruitstrevende webshop gericht op de NEW MOMS TO BE. Onze doelgroep? Dat ben jij! Jonge, hippe, trend gevoelige vrouwen die de nieuwste trends in babywereld
maar al te graag op de voet volgen. Onze online baby boutique, ook wel online snoepjeswinkel, bestaat uit unieke babywiegjes, mozesmandjes en veel baby musthaves in de boho stijl. We streven naar een goede mix and match van nieuwe babymeubels en baby artikelen. 

★ Clients of Baby-Race.nl do not buy goods and services, they buy stories and magic ★

Offline baby boutique BabyRace

De boho babykamer experience in real life beleven?
Yay, we’re open! Naast onze populaire offline baby boutique was het tijd om uit te breiden met een offline boutique. De showroom van BabyRace is voor alle mama’s to be die graag alle producten van BabyRace in het echt willen zien, voelen, bewegen en ervaren. Ben jij zwanger? Maak snel een afspraak en wie weet zien we jou binnenkort in het gezellige zuid-Brabant om je door onze splinternieuwe showroom rond te leiden!

 

★ Tip: In de maand mei krijg je 10% korting op je aankoop als je de showroom wilt bezoeken. ★

showroom babyrace bezoeken
wieg baby ledikant co sleeper naturel

Dromen komen uit in de co-sleeper ledikant van BabyRace

Even kennismaken!

Sarah Watts-Akatay | Owner BabyRace
Hi! Wat leuk dat ik jullie (aanstaande mama/papa of degene die al ouder zijn) mag ontmoeten op de website van BabyRace! Door mijn eigen persoonlijke ervaringen met mijn baby te delen kwam ik tot een uniek product dat een ware hit werd! Het droom babywiegje van BabyRace. Wiegen was hét geheim om mijn baby goed door te laten slapen. Er waren nog niet veel babywiegjes op de markt met een unieke wiegfunctie,
dus ben ik hiermee aan de slag gegaan en ontwikkelde we de schommelwieg. Het schommelwiegje zorgt er onder andere voor, wanneer mijn baby even een extra zetje nodig heeft, om in slaap te vallen. Tegelijkertijd moest het veilig en comfortabel zijn voor mijn baby als ‘ie weer is met zijn hoofdje tegen de rand is gaan liggen. De bedbumper (stootrand) in het wiegje is hiervoor ideaal.

Om niet voor verassingen te komen staan wilde ik een transparant product op de markt brengen waarbij je niet nog van alles extra hoeft aan te schaffen. Daarom krijg je bij het bestellen van het babybedje het babymatrasje, de bedbumper, het luxe hemeltje en de strikjes inclusief! Naast dat de babywieg veel functionele opties heeft, is het natuurlijk een prachtig babybedje om te zien! Mijn doel is om de totale slaapbeleving voor de baby en voor jullie ouders aangenaam en comfortabel te maken. Volg BabyRace en mij op social media en ontdek onze nieuwe babyproducten en babytips.

“Het wiegen was het geheim voor mijn baby’s slaapjes

eigenaresse babyrace - sarah watts akatay
co sleeper wieg BabyRace met pompom bumper, boho wiegje, boho baby wiegje, wiegjes

Boho Chique

Droom weg bij deze boho baby musthaves

Houdt onze boho collectie in de gaten op onze website, maar zeker ook op onze instagram. Elke maand komen er namelijk nieuwe boho baby musthaves bij!

Babywiegjes BabyRace
Alle babywiegjes van BabyRace zijn voorzien van gratis verzending in NL & BE!

Goede service & garantie
Onze klanten zijn koning. Mocht er toch onverwacht iets missen of niet werken dan kunt u altijd de klantenservice bereiken!

Uniek design
De vormgeving van onze wiegjes zijn uniek door de creatie van een ‘nestje’ in rechthoek of ovale vorm.

Cotton & Sweets

Collectie Boho & Puur Natuur

De baby producten van het merk Cotton and Sweets zijn super zacht, gemaakt van hoge kwaliteit biologisch katoen en puur. Met puur bedoelen we de ‘less is more’ vibe die heel erg bij ons merk BabyRace past. De samenwerking tussen Cotton&Sweets & Baby-Race.nl is een fijne combinatie tussen boho dessins & een kleurenpallet die bestaan uit mooie natuurtinten. Geen gekke drukke prints dus. De producten van beide merken smelten samen in een mooie collectie, waar voor iedere mom2be genoeg keuze is.

“Baby-Race.nl kiest voor unieke duurzame, natuurlijke baby musthaves

Shop de collectie: Babynestjes, Juniornestje, Vloerkleedje, Wiegdekens, Ledikantdekens, Hemeltjes etc.

babynestje babyrace - boho babynestje - nestje voor baby - baby nest

Puur natuur
De babyproducten van Cotton and Sweets zijn gemaakt van hoge kwaliteit biologisch katoen of linnen.

Hand-made
Alle babyproducten van Cotton&Sweets zijn handgemaakt.

Stel je eigen nestje samen
De vormgeving van de babynestjes van de Puur Natuur collectie zijn customizable. Kies je favo kleur, materiaal en design.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.