Over BabyRace

/
Over BabyRace
Exclusieve inspiratie babykamer met babywiegjes van BabyRace

Over BabyRace

Investeren in dromen en dé babybeleving.
Vanuit deze visie is BabyRace begonnen. De beleving van een kind start als baby. Wij besteden daarom alle aandacht aan de beleving van een baby . Uiteraard begint dat al bij het slapen gaan; fantasierijke dromen en een goede rust zullen je baby aangenaam laten slapen. Niets is zo fijn is als dat je baby goed doorslaapt en jij als mama of papa tegelijkertijd ook rust kan nemen. De rust die je nodig hebt als nieuwe ouder is zeer belangrijk. Dat weten wij als geen ander. Het is ook niet vanzelfsprekend dat je kleine wondertje zomaar in slaap valt. Comfort en geborgenheid spelen hierin een grote rol. Als je baby zich veilig voelt in zijn bekende “nest” zal hij of zij rustig zijn en prettig kunnen (door)slapen. Door de vormgeving van een ‘nestje’ voelt het babywiegje al snel vertrouwd en veilig aan. Er zit een veilig schommelmechanisme in de schommelwieg verwerkt, die je kleintje zachtjes in slaap zal brengen. Door de unieke wiegfunctie kan je je baby tot 12 maanden lang heerlijk laten dromen in de babywiegjes van BabyRace.

BabyRace is hét babybedje dat speciaal gecreëerd is om je baby gemakkelijker in slaap te wiegen.

wiegje met hemeltje en bekleding
Ovaal wiegje BabyRace - Babywiegje voor in Babykamer - Kinderkamer - wiegje - baby schommelwieg - wieg baby - wieg rond - wiegmatras ovaal - ovaal wiegmatras - babybedje, wieg rond, babywieg aan bed, babywiegje, wieg baby, babybed hemel, babynest, hemeltje naar eigen keuze

Dromen komen uit in het droombedje van BabyRace met wiegfunctie.

Even kennismaken!

Sarah Watts – Creative director
Hi! Wat leuk dat ik jullie (aanstaande mama/papa of degene die al ouder zijn) mag ontmoeten op de website van BabyRace! Door mijn eigen persoonlijke ervaringen met mijn baby te delen kwam ik tot een uniek product dat een ware hit werd! Het droom babybedje van BabyRace. Wiegen was hét geheim om mijn baby goed door te laten slapen. Er waren nog niet veel babybedjes op de markt met een unieke wiegfunctie,
dus ben ik hiermee aan de slag gegaan en ontwikkelde we de schommelwieg. Het babybedje zorgt er onder andere voor, wanneer mijn baby even een extra zetje nodig heeft, om in slaap te vallen, maar ook veilig en comfortabel is voor mijn baby als ‘ie weer is met zijn hoofdje tegen de rand is gaan liggen. De bedbumper in het bedje is hiervoor ideaal. Om niet voor verassingen te komen staan wilde ik een transparant product op de markt brengen waarbij je niet nog van alles extra hoeft aan te schaffen. Daarom krijg je bij bij het bestellen van het babybedje het babymatrasje, de bedbumper, het luxe hemeltje en de strikjes inclusief! Naast dat het babybedje veel functionele opties heeft, is het natuurlijk een prachtig babybedje om te zien! Mijn doel is om de totale slaapbeleving voor de baby en voor jullie ouders aangenaam en comfortabel te maken. Volg BabyRace en mij op social media en ontdek onze nieuwe babyproducten en babytips.

“Het wiegen was het geheim voor mijn baby’s slaapjes

Eigenaresse babywiegjes shop BabyRace, Sarah Watts
babywiegjes BabyRace - ovaal wiegje of rechthoekig schommelwieg, wieg met hemeltje

Onvoorwaardelijke liefde

Dromen komen uit in de babywiegjes van BabyRace

De babywiegjes passen aan ieder bed als aanschuifwiegje. BabyRace babywiegjes zijn voorzien van duurzaam design, unieke schommelfunctie en zijn prachtig te stylen in moderne babykamer . Bovendien wordt het wiegje inclusief matras, bekleding en hemeltje geleverd!

Corona tijd
Nu alle baby musthaves van BabyRace gratis verzending!

Goede service & garantie
Onze klanten zijn koning. Mocht er toch onverwacht iets missen of niet werken dan kunt u altijd de klantenservice bereiken!

Uniek design
De vormgeving van onze wiegjes zijn uniek door de creatie van een ‘nestje’ in rechthoek of ovale vorm.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.