december actie - babywiegjes -gratis bezorging en montage

It’s december baby

december actie - babywiegjes -gratis bezorging en montage

Wat een sprankelende maand is december toch altijd! Wie aan de maand december denkt natuurlijk automatisch aan kerst, de gezelligheid buiten met alle lichtjes, kerstmarkten en natuurlijk de cadeautjes! Zwanger? Dit is natuurlijk ook de perfecte maand om alvast de baby uitzet te vragen. Een wiegje van BabyRace past niet onder de boom, maar de kerstman zorgt vast voor een ander mooi plekje 😉

Nu we het over cadeautjes hebben…
It’s december baby! BabyRace heeft een leuke actie deze maand. De babywiegjes, zowel de co-sleeper wieg als het nieuwe ovaal wiegje zijn deze maand te bestellen zonder bijkomende kosten voor het bezorgen en de montage!

 

Onder de kerstboom
Ben je zwanger? Is je vriendin of vrouw zwanger? Gaat u binnenkort oma of opa worden? Het perfecte cadeau onder de kerstboom is natuurlijk een exclusief wiegje die niet iedereenheeft!

 

Wieg met hemeltje
Deze maand zijn we ook begonnen met de keuze uit verschillende hemeltjes in ons assortiment. Wil je graag een babywiegje bestellen, dan kun je nu ook gratis een hemeltje naar keuze erbij bestellen. Hoe leuk!

Ovaal wiegje

Co-sleeper wieg

Let’s shine baby

Wij van BabyRace hebben veel op de planning staan! Er komen namelijk veel leuke samenwerkingen aan en ook meer nieuwe producten. Zo spannend allemaal! Wat zeker op onze wenslijst staat qua producten zijn babynestjes en mozesmandjes. Deze lijn is exclusief hand-made. De producten zullen dus exclusief met de hand worden gemaakt! We zijn zo benieuwd naar jullie reacties. Jullie zullen nog even moeten wachten op de productlancering. De nieuwe producten zullen eind december verwacht worden.

* Ontvang gratis een babykamer handleiding vol inspiratie! * Waar moet je nou voor opletten als je een babykamer in gaat richten? In welke stijl wil je de babykamer stylen? Wat zijn de trends? En heel belangrijk, wat zijn de no-go’s? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van BabyRace en krijg gratis heel veel tips voor een happy baby en dus ook voor een happy mama!
Share this post

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.